YENİ BİR YARIŞMA PROGRAMI BAŞLIYOR

Güncelleme Tarihi:

YENİ BİR YARIŞMA PROGRAMI BAŞLIYOR
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2012 11:10

Kanal D’de bugün, sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yapacağı, “Ben Bilmem Eşim Bilir” adlı, ailece izleyebileceğiniz, keyif dolu, yepyeni bir yarışma programı başlıyor.

Haberin Devamı

Dört çift, üç farklı etapta kıyasıya yarışacak        
Dört çiftin kıyasıya yarışacağı programda, çiftlerin birbirlerini ne kadar tanıdıkları eğlenceli bir şekilde ekrana gelecek. Hafta içi her akşam yayınlanacak olan “Ben Bilmem Eşim Bilir” üç farklı etaptan oluşuyor.

1. etapta; bayanlar iddia masasında oturacak, eşleri ise, onların tam arkasında bulunan, dört tarafı camla kaplı kabinlerin içinde bulunacaklar. Kabinlerde oturan baylar, masada bulunan eşlerini görecek ve duyacaklar. Ancak bayanlar için böyle bir durum söz konusu değil. Bayanlar, sunucunun bulunduğu masada önlerine çıkan aşamalara göre eşlerinin yapıp yapamayacağı görevler için tahminler yürütecekler.
Bu etapta programın sunucusu İlker Ayrık, bayanların iddiaya girebilmeleri için bir görev seçecek. Örneğin şınav çekme. Yarışmacı dört bayan, eşlerinin, sunucunun belirteceği süre içerisinde kaç şınav çekebilecekleri konusunda birbirleriyle iddiaya girecekler. Kazanabilmek için bayanların, eşinin kaç şınav çekebileceğini tam söylemesi gerekli. Yani, söylenen rakama yaklaşan değil, tam rakamı tutturan kazanacak. Ayrıca, her bayanın söylediği rakam, rakibinin söylediğinden de farklı olmak zorunda.

Bayanların, masada eşleri için yarışacakları üç oyun bittikten sonra 1. etap tamamlanmış olacak ve bayanlar eşleri ile yer değiştirecekler. Sıra baylara gelirken, 2. etap da başlamış olacak. Baylar da aynı şekilde, eşleri hakkında çıkan görevler için tahminler yapacak ve onlar hakkında karar verecekler.

İki çift final oyunu oynayacak
İlk etabı bayanlar,  sonraki etabı da baylar oynadıktan sonra, dört çift içinden en fazla puanı alan iki çift, programın 3. etabına geçecek ve karşılıklı olarak final oyununu oynayacaklar.

Haberin Devamı

Büyük finalin ödülü son model otomobil
Final oyununda kazanan çift ise, cuma günü büyük finalde oynamaya hak kazanacak.
Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günlerinin kazananları, Cuma günü büyük finalde birincilik ödülü olan sıfır kilometre otomomobil için yarışacaklar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!