Yeni bir aşkın sinyalini verdi

Güncelleme Tarihi:

Yeni bir aşkın sinyalini verdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2006 00:00

Nükhet Duru-Cenk Eren ikilisinin hazırladığı "Muhteşem İkili" programının bayram çekimleri, önceki akşam yapıldı. Konuk sanatçı olarak programa katılan Bülent Ersoy da sevilen parçalarıyla geceye renk kattı.

Çekimler sırasında özel hayatında çok seçici olduğunu ifade eden sanatçı, "Ben çok seçiciyim. Hayatımı paylaştığım partnerlerimden de bu belli... Sanatçılar çok geniş görüşlüdür ve hayatlarını da öyle yaşarlar. Ama benim hayatıma 50 küsur yaşında bir insan olarak eğer dört partner girmişse, tahmin edin ne kadar zor elektrik aldığımı... Çok zor beğeniyorum" dedi.

ZENGİNLE İŞİM OLMAZ

Sözlerini "Zenginle hiç işim olmaz. Hayatımda hiç zengin kocam olmadı. Hepsi hep sandviç yedi. Benim için gönül beraberliği, ruh dengesini oluşturabilmesi önemli. O anlamda da başarılı olamadım" diye sürdüren Bülent Ersoy, gergin biri olduğunu da itiraf etti: "Biraz gergin bir insanımdır. Normalde de hanım hanımcık değilimdir. Gelirken bir kurban kesiyorlar giderken 12 kurban!" Bu arada ünlü sanatçı, basın mensuplarının, "Bugün keyiflisiniz. Genellikle aşık olduğunuz ya da sevdiklerinizle birlikteyken çok keyifli olursunuz" sözlerine verdiği "Demek ki ikisi de var" yanıtıyla da yeni bir aşka yelken açtığını ima etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!