Renkli Sayfalar'a konuk olan Yeliz Yeşilmen takılarını övdü!

Güncelleme Tarihi:

Renkli Sayfalara konuk olan Yeliz Yeşilmen takılarını övdü
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 21:27

Yeliz Yeşilmen, konuk olduğu Renkli Sayfalar programında hava attı. Yeşilmen: “Bu takılarla bir otomobil, cip alınır.” dedi ve takılarının çok değerli olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

Yeliz Yeşilmen, Kanal D ekranlarında yayınlanan ve milyonlarca kişinin severek izlediği Renkli Sayfalar isimli magazin programının bugünkü konuğuydu. Programı sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın ile sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştiren Yeliz Yeşilmen, takılarının değerini anlattı.

İzleyicilerin “Takılarının taşları gerçek mi?” sorusuna cevap veren Yeşilmen, “Evet gerçek. Yakut, elmas, pırlanta'dan oluşuyor. Eşimin haberi yok desem de, böyle bir şey mümkün olabilir mi? Biz Osmanlı erkeği, Anadolu erkeği ile evliyiz, gizli bir şey yapabilir miyiz? Ben öyle millet gibi elbiselere 8.000 vermem, biriktirir biriktirir mücevher alırım. Bu takılarla bir ev değil ama otomobil alınır. Bir cip alınır. Çok rakam söylemeyeyim ama takılarım pahalıdır." diye konuştu.

Haberin Devamı

Yeliz Yeşilmen kimdir?

Haberin Devamı

Yeliz Yeşilmen, 17 Aralık 1978 yılında Adana'da dünyaya geldi. Televizyonlar ile tanışması Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek yarışması ile oldu. Ardından Aşkım Aşkım dizisinde rol aldı ve daha çok üne sahip oldu. Bir çok dizide rol aldı. Mankenlik ve foto modellik yaptı.

BAKMADAN GEÇME!