Yaz ekranı Kanal D’yle şenleniyor

Güncelleme Tarihi:

Yaz ekranı Kanal D’yle şenleniyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2005 01:22

Televizyonseverlerin tercihi Kanal D, birbirinden kaliteli ve yepyeni dizileriyle, yaz sezonunda da izleyicileri ekran başına bağlayacak. Yaz dönemi için hazırlıklarını aylar öncesinden tamamlayan Kanal D, ilk olarak, ‘Aşk Her Yaşta’, ‘Tadımız Kaçmasın’, ‘Kısmet’ ve ‘Aşk Oyunu’ adlı yepyeni ve hepsi birbirinden kaliteli dört yerli dizisini izleyicilerinin beğenisine sunacak.

Kanal D’nin beğeniyle izlenen ‘Sensiz Olmuyor’ adlı dizisi de yaz sezonu boyunca yepyeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam edecek.

Aşk Her Yaşta

Yapımcı : İnci Kırhan Gündoğdu

Yönetmen : Raşit Çelikezer

Senaryo : Uğur Yağcıoğlu

Oyuncular : Derya Alabora (Canan), Serhat Nalbantoğlu (Tarık), Açelya Akkoyun (Türkan), Şencan Güleryüz (Hakan),Yunus Günce (Mehmet), Mine Tugay (Elvan), Sevinç Aktansel (Bedia), Cihat Tamer (Emin), Öner Erkan (Ömer), Melis Gözen (Elif), Deniz Gözen (Ayşe).

Haziran ayının ikinci haftasından itibaren Kanal D’de ekrana gelecek olan dizide, Derya Alabora, Serhat Nalbantoğlu, Açelya Akkoyun, Şencan Güleryüz, Yunus Günce ve Mine Tugay başrolleri paylaşıyor. Yapımını Kanal D’nin, yapımcılığını İnci Kırhan Gündoğdu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Raşit Çelikezer’in yaptığı, senaryosunu Uğur Yağcıoğlu’nun yazdığı dizide; farklı yaşlarda ve farklı kuşaklardaki üç evli çiftin hayatlarından yola çıkılarak, kadın erkek ilişkileri, günümüz ailelerinin yaşam alışkanlıkları ve gençlerin sorunları zaman zaman komik, zaman zaman da dramatik unsurlarla ekrana taşınacak.

Tadımız Kaçmasın

Yapım : ANS

Yönetmen : Levent Demirkale

Senaryo : Erkan Önder

Oyuncular : Oktay Yurtalan-Raga (Oktay), Rojda Demirer (Eda), Emel Göksu (Mukaddes), Hakan Bilgin (Ruhi), Melike Emiroğlu (Rüya), Berk Yarıcı (Barış).


Kanal D’nin yaz sezonundaki gözde yapımlarından birisi ‘Tadımız Kaçmasın’. Dizinin konusu şöyle: Uyumlu ailesinin yapıtaşı olan Mukaddes Hanım’la Osman Bey’in üç çocukları olmuş ve onlara Rüya, Ruhi ve Oktay adlarını vermişlerdir. Rüya, evlenmeye çok meraklı olduğu halde her girişimi başarısızlıkla sonuçlanan yarı çatlak ve bir o kadar da sevimli bir kızdır.

Ruhi, lise mezunu, bir çok iş denemesine rağmen hiç bir işte dikiş tutturamamış hep Oktay’ın gölgesinde kalmıştır. Oktay annesinin bir tanesidir. Mukaddes Hanım, kimselere veremez, kıyamaz, sakınır biricik oğlunu. Fakat biricik oğlu Eda’ya aşık olup onunla evlenmiştir. Mukaddes Hanım, başka stratejiler geliştirecektir.

Aşk Oyunu

Yapımcı : Meltem Kayalı

Yönetmen : Bülent İşbilen

Senaryo : Rüya İşçileri

Oyuncular : Yekta (Kerem Cem), Ekin (Yasemin Ergene), Orhan (Kuzey Vargın), İsmet (Mehmet Akan), Gülser (Nazlı Tosunoğlu), Tülay (Gönen Bozbey), Serkan (Gürgen Öz), Kurti (Aydoğan Oflu), Gönül (Deniz Özerman), Kenan (Serdar Yegin), Berna (Münire Apaydın), Yelda (Belit Özükan), Muzo (Ozan Uygun).

Kanal D’nin yaz sezonundaki iddialı ve flaş yapımlarından birisi de ‘Aşk Oyunu’. Dizinin konusu şöyle: Yekta Teksoy, Magazin dergilerinden tanınan, her hafta başka bir kadınla fotoğrafı çıkan yakışıklı bir genç.

Ancak babası Orhan Teksoy oğlunun dağınık hayatından hiç de memnun değil. Ekin, İstanbul’un kıyıda köşede kalmış mahallelerinden birinde yaşayan işçi emeklisi İsmet ve eşi Gülser’in iki çocuğundan biri. Yekta ve Ekin tuhaf bir şekilde minibüste tanışırlar ve olaylar gelişmeye başlar.

Kısmet

Yapım : İlke Film

Yapımcı : Faruk Turgut

Yönetmen : Bahadır İnce

Senaryo : Caner Güler

Oyuncular : Günay Karacaoğlu, Hakan Yılmaz, Suzan Aksoy, Haldun Boysan, Bülent Şakrak


Kanal D, yaz sezonunda, ekrana damgasını vuracak ‘Kısmet’ adlı yepyeni bir diziyi daha izleyicilerinin beğenisine sunacak. Başrollerinde Günay Karacaoğlu, Hakan Yılmaz, Suzan Aksoy, Bülent Şakrak ve İdil Fırat’ın oynadığı dizinin yapımcılığını Faruk Turgut üstleniyor.

Yönetmenliğini Bahadır İnce’nin yaptığı, senaryosunu Caner Güler’in yazdığı ve Haziran ayının 3. haftası ekrana gelecek dizinin konusu şöyle: Kısmet, 29 yaşına gelmiş ve artık evde kalma riski taşımaya başlamış genç bir kadındır.

Kısmet her ne kadar zeki, işinde başarılı, çevresi tarafından sevilen ve saygı duyulan biri olsa da, beyaz atlı prensini bulamamıştır. Kısmet, iş yerindeki patronu Ayhan’a aşıktır.

Tek taraflı aşkına karşılık bulacağı günü sabırla bekleyen Kısmet’i, annesi Ferdane Hanım, beklediği prensin durmadan getirdiği görücülerden biri olduğuna ikna etmeye çalışmaktadır. Kısmet sabırla başkalarının patronu dediği aşkını bekler.

Bu bekleyişte en büyük destekçisi aynı işyerinde çalıştığı mesai arkadaşı ve gizli hayranı Metin’dir. Metin asla Kısmet’in kısmeti olmaya cesaret edemez. Ama her zaman onun yanında kol kanat gerer ona.

Sensiz Olmuyor

Yapım : Yağmur Ajans

Yapımcı : Osman Yağmurdereli

Yönetmen : Hakan Arslan

Senaryo : Hayal Tacirleri

Oyuncular : Emre Altuğ (Arda), Okan Yalabık (Can), Yeliz Şar (Gönül), Tayfun Çorağan (Ziya), Zeynep Eronat (Handan), Mahir İpek (Serdar), Ebru Gürsoy (Şebnem), Durul Bazan (Mino), Bülent Şakrak (Civan), Mehmet Ali Kaptanlar (Sadun), Ayşegül Uygurer (Şengül), Aslan Altın (Orhan), Onuray Evrenatan (Hande).

Kanal D’nin ‘Sensiz Olmuyor’ adlı sevilen dizisi yaz boyunca yepyeni bölümleriyle ekranda olacak. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Sensiz Olmuyor’da, yakışıklı ve zengin bir genç ile çirkin bir kızın aşk öyküleri ve başlarından geçen maceralar anlatılıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!