Öykü Gürman çocuk istemiyor!

Güncelleme Tarihi:

Öykü Gürman çocuk istemiyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 19:45

Öykü Gürman, önceki gün Nişantaşı’nda muhabirlerin objektiflerine takıldı. Sanatçı Yavuz Bingöl ile evli olan ses sanatçısı Gürman, çocuk sorularına yanıt verdi. İşte; Öykü Gürman'ın verdiği ilginç çocuk cevabı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında türkücü ve oyuncu Yavuz Bingöl ile masal gibi bir düğünle dünya evine giren ses sanatçısı Öykü Gürman, Nişantaşı'nda görüntülendi.

Muhabirlerin, Öykü Gürman'a çocuk ile ilgili sorular yöneltmesi üzerine Gürman: “Mahalle baskıları var, ancak biz şimdilik çocuk düşünmüyoruz.” dedi. Öykü Gürman, açık bir dille şu an çocuk düşünmediklerini dile getirdi.

Öykü Gürman çocuk istemiyor

Öykü Gürman kimdir?

Öykü Gürman, 4 Ağustos 1982 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Berk isimli bir de ikiz kardeşi var. Müzik eğitimine çok küçük yaşlarda başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun oldu. İkiz kardeşi Berk ile birlikte “Evlerinin Önü Boyalı Direk” şarkısını seslendirip YouTube'de paylaştıktan sonra popüler oldular. 2007 yılında ikizi Berk Gürman ile birlikte “Kısmet” albümünü çıkardılar. Ses sanatçısı ve oyuncu Yavuz Bingöl ile evlendi.

BAKMADAN GEÇME!