Yastıklı o sevişme

Güncelleme Tarihi:

Yastıklı o sevişme
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2009 00:00

“Yastık” açıklamasıyla polemik yaratan Beren Saat, “O sahne Aşk-ı Memnu’da değil, Güz Sancısı’ndaydı. Murat Yıldırım rahat etmem için üzerine yastık koydu” dedi.

Haberin Devamı

İŞTE YASTIK KONAN O SAHNELER

Şeffaf Oda’da açıkladı   

* “Aşk-ı Memnu”nun Bihter’i Beren Saat, röportajında “Sevişme sahnelerinde bazı numaralar çekiliyor. Mesela vücutlarımızın arasına yastık konuyor. Zaten öteki türlüsü taciz olur” demiş, bu açıklama günlerce konuşulmuştu. Profesyonel olmamakla suçlanan oyuncu, “yastık” olayına Güneri Cıvaoğlu’nun “şeffaf Oda” programında açıklık getirdi. Televizyongazetesi.com’un da yer verdiği açıklamada Saat, şunları söyledi:

Çok nahif bir olaydı

* “O sahnenin sanıldığı gibi ‘Aşk-ı Memnu’ ile alakası yok. ‘Güz Sancısı’ filminde yatak sahnesi vardı. O, iki tarafın da çok kırılgan olduğu bir an. Yakın plan çekimlerde partnerim Murat Yıldırım, benim rahat etmem için yataktaki bir yastığı alıp üzerine koydu. Bir yerlerden yastık bulunup getirilmişliği yok yani. Ben bunu son derece nahif bir şey olarak anlattım ama kendimi bir yastık mevzusunun içinde buldum. Altı aydır yastık, yorgan konuşuyoruz.”
  

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!