Yasemin Allen sevgilisiyle objektiflere yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Yasemin Allen sevgilisiyle objektiflere yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 19:29

Güzel oyuncu Yasemin Allen, sevgilisi Armağan Oğuz ile Nişantaşı’nda gezmelerde yakalandı. Bir anda kameraları karşılarında gören çift, kısa süreli şaşkınlık yaşadı. İşte; Yasemin Allen'in sevgilisiyle çekilen görüntüsü.

Haberin Devamı

Annesi Suna Yıldızoğlu gibi oyuncu olan Yasemin Allen, geçtiğimiz akşam Nişantaşı'nda sevgilisi Armağan Oğuz ile birlikte gezerken objektiflere yakalandı. Çift, Nişantaşı sokaklarında gezerken arkadaşları ile karşılaşmış ve ayak üstü sohbet ediyorlardı. Bir anda habercilerin flaşlarını patlatması ile neye uğradıklarını şaşıran Yasemin Allen ve sevgilisi Armağan Oğuz, gülmeye başladı.

Yasemin Allen'i sevgilisi ile birlikte görüntüleyen muhabirler “İlişkiniz nasıl gidiyor? diye sordu. Yasemin Allen, bu soruya “Her şey yolunda, hatta mükemmel.” diye cevap verdi. Muhabirler ile kısa bir sohbet gerçekleştiren Yasemin Allen ve Sevgilisi Armağan Oğuz, ara sokaklardan birine girerek uzaklaştılar. Yasemin Allen, neşeli ve muzip tavırları ile dikkat çekti.

Haberin Devamı

Yasemin Allen sevgilisiyle objektiflere yakalandı

Yasemin Allen kimdir?

Yasemin Kay Allen, 10 Temmuz 1989 yılında Londra'da dünyaya geldi. Allen, İngiliz ve Türk vatandaşı oyuncu ve şarkıcı Suna Yıldızoğlu ile İngiliz Dudley Allen'in kızıdır. Bir de Kaan isminde erkek kardeşi vardır. Ailesi ile birlikte henüz 3 aylıkken Türkiye'ye geldi. 2008 yılında bir kozmetik firmasının yeni yüz yarışmasında finalist oldu. Ardından bir çok dizide rol aldı. Bir alışveriş sitesinin de reklam yüzü oldu.

BAKMADAN GEÇME!