’Yalan Dünya’nın tescilli güzeli

Güncelleme Tarihi:

’Yalan Dünya’nın tescilli güzeli
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2007 00:00

2004 "Miss Turkey" yarışmasında 5’inci olduktan sonra şansı açılan Sevil Uyar, ekranların aranan ismi haline geldi. "Zoom" programını sunan Uyar, "Yalan Dünya" adlı dizideki başarılı performansıyla dikkat çekiyor.

Kendinizi tanıtır mısınız?25 yaşındayım. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde annemin isteği üzerine muhasebe okudum. 2004 yılında "Miss Turkey" güzellik yarışmasında 5’inci oldum. Daha sonra ajansa yazıldım. Modellik, podyum mankenliği, reklam filmlerinde yer aldım. Geçtiğimiz yıl da "Miss Model of Turkey" yarışmasında mankenler kraliçesi seçildim. Modellik yapıyorum ama benim için öncelikli olan oyunculuk ve sunuculuk. Tek yumurta ikizim var. İlkokulda kendi piyeslerimizi kendimiz hazırlardık.

n Daha önce hangi projelerde yer aldınız?

- "Aşk Oyunu" adlı dizide Keremcem’le birlikte 13 bölüm rol aldım. "Çılgın Dershane 2" filminde de yer aldım. Tuba Ünsal ve Mehmet Aslan yerine Berksan’la birlikte rol aldık. Şimdi de Star TV’de cuma akşamları yayınlanan "Yalan Dünya" dizisinde Gökhan Özen’le oynuyorum. Bu benim ilk başrolüm.

n Oyunculuk üzerine eğitim alıyor musunuz?

- Ben konservatuvara girmeyi çok istiyordum. İçimde kalan bastırılmış duygularım böylece açığa çıktı. Şu anda istediğim işi yapıyorum. Oyunculuk anlamında Ayla Algan’dan ders alıyorum. Yeteneğiniz varsa başarılı olabiliyorsunuz. Altyapı tabii ki çok önemli ama bir insan yeteneksizse yapacak bir şey olmaz.

n Bunun dışında sunuculuk da yapıyorsunuz.

- Evet, Star’da yayınlanan Zoom programının sunuculuğunu yapıyorum.

n Sunuculuk mu yoksa oyunculuk mu daha ön planda?

İkisi de önemli.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!