Wayne ile düet yapacak

Güncelleme Tarihi:

Wayne ile düet yapacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2009 17:36

Haberin Devamı

Evini satıyor              

Eğer ayda sadece 13 dolar elektrik faturası ödemek istiyorsanız Larry Hagman’ın satılığa çıkardığı evi hemen alın. Tabii 11 milyon dolarınız varsa. Efsane “Dallas” dizisinin unutulmaz karakteri J.R. Ewing’i canlandıran Hagman’ın evi doğayla barışık... Elektrik, güneş ve rüzgar enerjisiyle elde ediliyor. Ojai’deki evin dokuz odası ve 12 banyosu bulunuyor. Ünlü aktörün evini satma nedeni ise ekonomik kriz!

-----

Dünya umrunda değil

Herkes onu ve filmi “New Moon”u konuşuyor ama onun dünya umrunda değil... Geçtiğimiz hafta galadan galaya koşan Robert Pattinson, önceki gece arkadaşlarıyla yemek yediği New York’taki Bowery Hotel’den çıkarken işte böyle görüntülendi. Ünlü aktör her zamanki gibi salaş giyinmişti ve uykulu gözlerle bakıyordu.

-----  

Wayne ile düet yapacak 

Haberin Devamı

İlk solo albümünü önümüzdeki günlerde piyasaya sürmeye hazırlanan “Gossip Girl”ün yıldızı Leighton Meester, Lil Wayne ile düet yapacağını açıkladı. J.R. Rotem ve Kara Dioguardi gibi başarılı isimlerin de çalıştığı albümün müzik listelerinde epeyce ses getireceğinden bahsediliyor.

-----

Yoga belgeseli çekecek 

Sıra dışı yönetmen David Lynch, yine çok konuşulacak bir projeye imza atacak... 91 yaşında ölen transandantal meditasyonun babası Maharishi Mahesh Yogi hakkında bir belgesel çekmeye hazırlanan Lynch’in aralık ayında Hindistan’a gideceği ve çekimlere orada başlayacağı belirtiliyor.

-----

Annesinin kızı

Jessica Alba ve kızı Honor Beverly Hills’te bir restorandan çıkarken görüntülendi... Alba’nın kızı annesi gibi şık kıyafetiyle dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!