VW Passat Variant ile Sedan 50 bin 440 YTL’de eşitlendi

Güncelleme Tarihi:

VW Passat Variant ile Sedan 50 bin 440 YTL’de eşitlendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2007 00:00

Alman otomotiv devi Volkswagen yılın son ayına başarılı modeli Passat’ın Variant versiyonu için uyguladığı özel kampanya ile girdi. Son 3 yıldır sınıfının en çok tercih edilen otomobili olan Volkswagen Passat’ın aile babası Passat Variant ile Sedan versiyonu arasındaki fiyat farkı ortadan kalktı.

Passat Variant’ın 1.6 litre 115 beygir gücündeki benzinli versiyonu 50 bin 440 YTL, 2.0 litre 140 beygirlik dizel motorlu model ise 69 bin 720 YTL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor. Sedan kardeşi ile paylaştığı prestij ve lüks anlayışı ile iş dünyasına da hitap etmeyi amaçlayan araç, üç ayrı donanım paketi ve dört farklı motor seçeneğine sahip.

Volkswagen’in Türkiye Distribütörü Doğuş Otomotiv ayrıca, Passat, Passat Variant ve Jetta’da 2 bin YTL’e varan takas desteği sunarken, diğer modellere de bin 170 YTL’e kadar destek uyguluyor. Bunlara ek olarak, VDF’den kredi kullanmak isteyen müşterilere ise yüzde 1.39 faiz oranı ile kredi kullanma imkanı da bulunuyor.

AYDA 503 YTL’YE CADDY FIRSATI

Yine Doğuş Otomoitv bünyesinde yer alan Volkswagen Ticari Araç ise Kasım ayında başlattığı Transporter ve Caddy modellerine yönelik kampanyasını Aralık ayında da sürdürüyor. Kampanya kapsamında, müşterilere 60 aya varan vadelerle uygun kredi koşulları sunuluyor. Caddy kampanyası kapsamında tek kayar kapılı VW Caddy Kombi 1.9 TDI 35 bin 877 YTL’ye satışa sunulurken, tavsiye edilen peşin indirimli anahtar teslim fiyatı üzerinden yüzde 90’a kadar olan miktarlar YTL ve Euro bazında kredilendirilebiliyor. Örneğin, kampanyadan faydalanmak isteyen kurumsal müşteriler 60 ay vadeli 20 bin YTL kredi kullanarak 503 YTL aylık ödeme ile tek kayar kapılı, opak VW Caddy Kombi 1.9 TDI sahibi olabiliyorlar. VW Transporter modellerine ise kampanya kapsamında, 31 bin 950 YTL’den (1.9 TDI 86 beygir motor seçeneği için geçerli) başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarıyla sahip olabilmek mümkün.

Ayda 899 Euro taksitle yeni Freelander fırsatı

Borusan Otomotiv ise Kasım ayında başlattığı Land Rover Freelander modeli için cazip ödeme koşullarını yılsonuna kadar sürdürüyor. Aralık ayında sadece yeni Freelander ile ilgili düzenlenen vadeli ödeme kampanyası kapsamında, 12 bin Euro peşinat verip ayda 899 Euro’ya (48 ay) yeni Freelander sahibi olunabiliyor. Kampanya bir indirim kampanyası olmayıp sadece farklı ödeme koşulları ile yeni Freelander’a dikkat çekmek amacını taşıyor.

Chrysler’de peşin indirimi 3 bin 250 Euro’yu buluyor

ABD’li otomotiv markası Chrysler de Aralık ayında kampanya düzenleyen firmalar arasında yer alıyor. Kampanya kapsamında, Chrysler 300 C ve Jeep Grand Cherokee modellerinde 3 bin 250 Euro, Grand Voyager’da ise 2 bin 200 Euro’luk peşin alım indirimi uygulanıyor. Ayrıca, Sebring, Avenger modellerinin yanı sıra Patriot ve Compass’ın benzinli modellerinde de 2 bin Euro’ya varan indirimler sunuluyor. Bunlara ek olarak, Dodge Nitro 47 bin Euro’dan başlayan kampanyalı fiyatlarla satışa sunuluyor.

Toyota’da indirim fırtınasına 20 Aralık’a kadar devam

Dünyanın en büyük otomotiv üreticisi Toyota, Kasım’da başlattığı ve 20 Aralık’a kadar sürecek olan kampanyada Toyota modelleri için cazip fırsatlar bulunuyor. Toyota Corolla, Auris, Yaris, Verso, Avensis, RAV4, Hilux ve Hiace modelleri, bin YTL’den başlayıp 4 bin 650 YTL’ye varan peşin alım indirimleri ve kasko hediyeleri ile satışa sunuluyor. Kampanya dahilinde yer alan modeller ve müşterilere sunulan peşin alım indirim avantajları ise şöyle; Corolla Benzinli Class 2 bin YTL, Corolla Benzinli Comfort ve Elegant bin YTL, Yaris 1.0 bin 500 YTL, Yaris 1.3 ve 1.4 2 bin YTL, Corolla Verso 2 bin YTL, Auris 1.6 Benzinli 3 bin 500 YTL, Auris 1.4 Dizel 2 bin YTL, Avensis 1.6 ve 2.0 2 bin YTL+Kasko, RAV 4 Benzinli 2.0 ve Dizel 2.2 2 bin YTL+Kasko, Hilux 4X2 bin 500 YTL, Hiace Panelvan ve Glassvan modellerinde 4 bin 650 YTL.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!