VIP alışveriş merkezi

Güncelleme Tarihi:

VIP alışveriş merkezi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2008 00:00

Teşvikiye Caddesi üzerinde, 18 Ocak’ta açılacak olan City’s Nişantaşı, VIP müşterileri için geliştirdiği hizmetlerle diğer alışveriş merkezlerinden ayrılıyor. Vale servisi, hostesler eşliğinde kullanılan "exclusive" asansör ve Teşvikiye Caddesi’nde bulunan "exclusive" giriş kapısı City’s Nişantaşı’nda yer alan özel hizmetler arasında.

İstanbul’da açık havada alışverişin merkezlerinden biri olan Nişantaşı, 18 Ocak’ta kapalı alanda alışveriş keyfinin sürülebileceği bir mekana kavuşuyor: City’s Nişantaşı. Yapımına Şubat 2006’da başlandı, tasarımını mimar Sinan Kafadar yaptı. 11 kat üzerinde, toplam 52 bin metrekare alana yayılan merkezde 126 mağaza var. Çok katlı mağazalara hiç yer verilmedi. Modacıların butik mağazalarını açtığı bir alışveriş merkezi olarak hizmet verecek. Dilek Hanif’in de bir butiği olacak. Ayrıca D&G, Gianfranco Ferre, Versace Jeans, DKNY Jeans, John Galliano, Jean Paul Gaultier ve Class Roberto Cavalli gibi markaların mağazaları bulunacak. Dar bir alanda inşa edilen alışveriş merkezinde, altısı otopark olmak üzere toplam 17 kat bulunuyor. Zeminin altında 10 kat var. Dış cephesinde, 16 metre yüksekliğinde, gün boyu defile ve moda gösterilerinin yayınlanacağı bir dev ekran bulunuyor. Çalışanların kıyafetleri modacı Canan Göknil tarafından tasarlandı. Ziyaretçilerin özellikle kış günlerinde rahatça alışveriş yapması için vestiyer konuldu.

5. KAT RESTORANLARI

City’s Nişantaşı’nın yeme-içme alanları ikiye ayrılıyor. Dördüncü katta her alışveriş merkezinde görmeye alıştığımız çeşitlilikte restoran ve büfeler var. Marmaris Büfe, Özsüt Exclusive, Komşu Kebap ve Nish Fish bu kattaki restoranlardan. Beşinci kattaki restoranlar ise, özel dekorasyonları ve mönüleriyle farklı. Bu katta İzzet Çapa tarafından açılan It’s a Joke ve ünlü Fransız restoranı L’Entrecote’un Türkiye’de açılacak ilk şubesi olacak. Ayrıca Venge’de Türk, Celadon’da Çin ve In Contro’da İtalyan, Grey ve Cook Shop’ta dünya mutfağından lezzetler denemek mümkün. Starbucks, Davidoff, Cafe Crown, Gloria Jeans, Harvard Cafe ve Second Cup Coffee gibi kahve zincirlerini de bulabileceksiniz.

FUAYEDE CANLI MÜZİK

Her alışveriş merkezinin vazgeçilmezi sinema salonları, City’s Nişantaşı’nda da var. Gece ikiye kadar hizmet verecek salonları ile City’s, bundan böyle Nişantaşı’nda oturanların yeni sinema adresi olacak. "City Life Entertainment Group" tarafından işletilecek sinemada, bin kişi kapasiteli, yedi salon bulunuyor. Salonlardaki koltuklar, Ferrari için yaptığı özel üretim ile tanınan, Poltrana Frau markası tarafından üretildi. Fakat City’s sinemalarını, diğer sinemalardan
/images/100/0x0/55eae83ff018fbb8f89e56ff
ayıran esas özellik, konforlu koltuklarından çok, fuayesi. Uzun ve eğlenceli zaman geçirilebilecek bir alan olarak tasarlanan fuayede, muhteşem bir Boğaz manzarası, bir snack-bar, kafe ve DJ Suat Ateşdağlı’nın canlı müzik performansı sizleri bekliyor olacak. Günün her saatinde fuayede devam eden canlı müzik ile, salona giriş saatini beklemek en az filmin kendisi kadar renkli bir hale getiriliyor. Özel yalıtım sistemi ile fuayede yapılan müziğin, salonlara sızmasının önüne geçiliyor.

OTOPARKTA VALELER VAR

City’s Nişantaşı, trafiğin zaten çok yoğun olduğu bir bölgede bulunduğu için, otoparka özel önem verilmiş. 24 saat açık kalacak otopark, 6 katlı ve 1600 araç kapasiteli. Özel müşterilere vale hizmeti verilecek. VIP konuklar için hayata geçirilen bir başka özellik de exclusive asansör. Bu asansörde sizi hostesler, özel restoranların bulunduğu beşinci kata ve sinema salonlarına yönlendiriyor. Gece geç saatlerde alışveriş merkezi kapansa bile, asansör hizmet vermeye devam ediyor.

HANGİ MARKALAR VAR

D&G, Gianfranco Ferre, Versace Jeans, DKNY Jeans, John Galliano, Jean Paul Gaultier, John Richmond, Pal Zileri, Cerutti, Class Roberto Cavalli, Baldinini, Trussardi, Dilek Hanif, Nike, Levi’s, Dockers, Mavi Jeans, Converse, Gizia, Chamay, Mothercare, Silk & Cashmire, Steve Madden, Pura Lopez, Nautica, Geox, Linens, Douglas, Lush, S’nob, Petsrus.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!