Victoria’s Secret meleği taksici mağduru oldu

Güncelleme Tarihi:

Victoria’s Secret meleği taksici mağduru oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2012 00:00

Dünyanın en çok kazanan modellerinden Shannan Click (29) dört yıldır Victoria’s Secret meleği olarak podyuma çıkıyor ama kendini ve güzelliğini çok sıradan zannediyor. Gizia’nın 2012-2013 sonbahar-kış kataloğunu çekmek için İstanbul’a gelen Click ilk gününde bir taksi şoförü tarafından nasıl dolandırılıp hakarete uğradığını anlattı.

Haberin Devamı

California’nın bir kasabasında doğdum. Küçük ve hiçbir şeyin olmadığı, her günün bir diğerinin aynı geçtiği bir yer. Marketlerde, alışveriş yapılan yerlerde dolanır, vakit öldürürdük. Amerika’da 15 yaşında araba kullanmayı öğrenirsin, 16 yaşında ehliyetini alırsın. Hayatındaki en büyük heyecan budur. Annem ve babam birlikte çalışıyorlar. Zarar görmüş eski evleri satın alıp, restore edip, satıyorlar.

PİLAJDA KEŞFEDİLDİM

Keşfedilme hikâyem sıradan. Pilajda güneşlenirken bir adam yanıma geldi ve “Sen kesinlikle model olmalısın” deyip kartını uzattı. İlk profesyonel işimi Runpage adında bir markaya yaptım, 17 yaşımda. Sonra 18 yaşımda Abercrombie’ye... Arkasından Guess’in yüzü oldum. Ama yüksek moda söz konusu olduğunda beni parlatan marka Prada oldu. 19 yaşımdaydım.
Modellik çocukken hayalini kurduğum bir işti. Ama bir gün mümkün olacağını hayal bile edemiyordum. 29 yaşındayım, 12 yıldır modellik yapıyorum. Her geçen yıl yeni işler geliyor ve her biri diğerinden daha iyi oluyor. Kariyerimin doruk noktasında olduğumu söyleyebilirim ama hayat ne getirir bilmiyorum.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ead2a3f018fbb8f898f1ce

YOLDA DÖNÜP BAKMAZSINIZ

Dört yıldır Victoria’s Secret defilelerine düzenli olarak çıkıyorum. Top model olmakla, Victoria’s Secret meleği olmak bambaşka şeyler. Top model olduğunuz zaman büyük markaların yüzü oluyorsunuz, uzun süreli kampanyalarına imza atıyorsunuz. Victoria’s Secret meleği oluncaysa ikon ve fenomen oluyorsun. Kendimi sürekli bir oyunun içinde gibi hissediyorum. Bazen top model tarafım bazen Victoria kızı oluşum ağır basıyor. Victoria’s Secret podyumu için sadece güzel vücutlu ve güzel yüzlü olmak yetmiyor. Biraz oyuncu bir kimliğe sahip olmak şart. Çünkü o podyumda biz rol kesiyoruz. “Biz dünyanın en seksi kadınlarıyız” diyoruz.  Aslında hiçbirimiz o kadar seksi değiliz. Hatta normal hayatımızda yolda görseniz ikinci kez kafanızı çevirip bakmazsınız bile. Çünkü şu an göründüğüm gibi çok sıradanız.  Podyumdaki seksilik tamamen bir illüzyon. Öyle bir saç makyaj yapıyorlar ki bize, vücutlarımıza sürülmedik yağ, krem, pırıltı kalmıyor. Biz de havaya giriyoruz.

Haberin Devamı

HAMAMSIZ GÜNÜM GEÇMEZ

Yaşımı göstermediğimin farkındayım. Genetik şans... Annem de anneannem de inanılmaz güzel kadınlardı. En önemli güzellik sırrım hamam ve SPA. Size inanılmaz gelebilir ama New York’taki evimde hamam var ve oradan çıkmıyorum. SPA’lara bayılıyorum. İnsanlar senede bir-iki kere hamam  ya da SPA’ya giderler ve bu durumun kendilerine güzellik katmasını beklerler. Ben hamamsız yada SPA’sız bir gün bile geçirmiyorum. Sağlıklı besleniyorum tabii ki ama kendimi kısıtlamıyorum. Delinin tekiyim, neyle mutlu olacaksam o an onu yapıyorum. Hiç korkum yok, her şeyin anını yaşarım. Victoria’s Secret şovuna çıkmadan önce pizza yemişliğim bile var. Ama bana
göre hayattaki en büyük çılgınlık âşık olmak.

Haberin Devamı

ÇOCUKSUZ MELEK KALMAYACAK

Bir buçuk yıldır âşık olduğum biri var. Aşk birçok duygunun birleşimi. Birini çok sevdiğinde o kişi aynı zamanda sana en fazla zarar verebilecek kişi oluyor. Ama ne kadar zarar görürsen gör yine de hayatta başına gelebilecek en güzel şey aşk. Yakında çocuğu olmayanı Victoria’s Secret podyumuna almayacaklar sanıyorum. O yüzden ben de çocuğum olsun istiyorum.

TEKİLACI DEĞİL SAKECİYİM

“Twitter’da yokum. Benim yerime sahte hesaplar açılmış, bana benzeyen kızlar ‘Hayattaki en büyük gerçek tekila’ yazıp, kocaman tekila bardağıyla fotoğraflarını koymuşlar. Herkes bana “Ne kadar cesursun” diyor. O ben değilim ama ben de tekila içerim tabii. Fakat sakeyi tercih ederim”

Haberin Devamı

TAKSİCİYLE BİRBİRİMİZE BAĞIRDIK

Türkiye’ye gelir gelmez kendimi Kapalıçarşı’ya attım. Çok fazla alışveriş yaptım, bir taksiye bindim. Benim otelime (Pera Palas) tam iki saatte ve inanılmaz dolandırarak getirdi. İtiraz edince bağırdı çağırdı, yolun ortasında indirdi. Ama yine de iyi bir deneyimdi. Birbirimize o kadar çok bağırdık ki deşarj olduk.

“California’dayken sörf yapıyordum ama şimdi ne mümkün. New York’u daracık apartmanlarında sörf tahtasını koyacak yer bile yok”

“O gün nasıl hissediyorsam, etrafa nasıl bir mesaj vermek istiyorsam öyle giyinirim. Bence gelmiş geçmiş en başarılı model Gisele. Tam bir işkadını, çok saçma bir şekilde her yerde vardı, var, sanıyorum var da olacak”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!