Uzun süre sonra eşiyle

Güncelleme Tarihi:

Uzun süre sonra eşiyle
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2004 01:33

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül geçen hafta Karadeniz gezisine çıktı. Vatandaşlar Sarıgül’e ‘Seni başbakan olarak görmek istiyoruz’ diye seslenirken, Sarıgül ise CHP’den gelen tepkilere ‘Genel merkezimiz ilçe başkanlarının il dışına çıkmalarını yasaklayan genelge yayınlarsa, ben de uyarım’ diye yanıt verdi. Bu arada Sarıgül uzun bir aradan sonra eşi Aylin Hanım’la da görüntü verdi ve Açıkhava Tiyatrosu’nda Candan Erçetin’i izledi.

Hayırlı olsun!

Tülin Şahin geçtiğimiz haftasonu Kilyos Solar Beach’teki Pink konserini izlemeye gitti. Mekana herkesten önce geldi, bunun nedeni ise içeriye girişte kalabalık nedeniyle sorun yaşamak istememesiydi. Hatta önlemleri bununla kalmamış, nereden ayarladığı meçhul bir basın kartını da boynuna takıvermişti. Eylül ayında Bodrum Fuga Tatil Köyü’nde nişanlısı Mehmet Özer ile evlenecek olan Tülin Şahin, basın kadrosuna dahil olmuş anlayacağınız!

Reina’da eğlendiler

Selma Güneri, oğlu Umut Sezgin’le Reina’ya geldi geçtiğimiz gece. Ana-oğul Reina’nın içindeki Tolga Atalay’ın sahibi olduğu Mio Restaurant’ta yemek yedi. Geç vakte kalmayan Güneri ile Sezgin, herkes eğlenceye devam ederken oradan ayrıldı.

Alçıyı çıkardı

Esra Balamir geçtiğimiz haftalarda merdivenlerden düşerek ayağını kırmış, ayağı alçıya alınmıştı. Bu yüzden uzun zamandır evden çıkmayan Balamir sonunda alçıdan kurtuldu ve gecelerdeki yerini aldı. İlk durağı ise Reina’ydı. Tek başına gittiği kulüpte arkadaşlarıyla buluşan Balamir, gecenin sonunda evine dönerken de yalnızdı.

Karabatak misali

Eski model Didem Erol, iki yıl önce Los Angeles’a gitmişti. Amacı orada mankenlik yapmak, bir umut film projelerinde kendini gösterebilmekti. Ancak işler umduğu gibi gitmedi, Türkiye’ye dönmek zorunda kaldı. Geldikten kısa süre sonra da Nur Taşkent’le aşk yaşamaya başladı. Bu ilişkinin ardından yeniden ortadan kaybolan Erol, Solar Beach’te çıktı ortaya. Yine tek başınaydı...

Bir örnek sevgililer

İbrahim Kutluay, sevgilisi Demet Şener’le Rumeli Hisarı’nda Cem Yılmaz’ı izledi. Kutluay ile Şener’in bir örnek beyaz bluzları ve jean’leriyle birbirlerini ne kadar tamamladıkları, giyim zevki konusunda bile hemfikir oldukları ilk bakışta anlaşılıyordu. Bu arada Kutluay, basketbol milli takımının Yeni Zelanda ile 3 Ağustos gecesi Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapacağı hazırlık maçı için kampa girdi. Şener ise şimdilerde ailesiyle vakit geçiriyor...

Nerede kaldın?

BuzADA’nın ortağı Lal Dedeoğlu geçtiğimiz gece kulüp kapanınca eve gitmek üzere karaya çıktı. İlk iş olarak da kendisini alması için sevgilisi Cem Yılmaz’ı aradı. Ancak cevap veren olmadı çünkü ünlü şovmen o saatlerde Pink’in Solar Beach’teki konserini izliyordu. Soranlara ‘Pink için değil arkadaşım Teoman için geldim’ diyen Yılmaz, ertesi gün sevgilisinden sıkı bir azar işitti ama olay çok geçmeden tatlıya bağlandı.

Harleyci çift

Restoran sahibi Gürhan Ersin, sıkı bir Harley Davidson tutkunu. Motoruyla yurt içi gezilerine katılan Ersin’in eşi İrem Hanım da tıpkı eşi gibi bu efsane motorun hayranı... Ersin çifti, Park Orman’da İstanbul Gelişim Orkestrası’nın 35. kuruluş yıldönümü için düzenlenen geceye de Harley Davidson motorlarıyla katılarak ilgi çekti...

Saçı sakalı birbirine karıştı

Esin Maraşlıoğlu’nun eski sevgilisi Yıldırım Memişoğlu, son zamanlarda hızla kilo kaybediyor. GGA koruma şirketinin sahibi Memişoğlu, dünyaca ünlü sanatçı Pink’i Kilyos Solar Beach’te korumakla görevliydi. Saçı sakalı birbirine karışmış, hayli zayıflamış haliyle gören herkesi şaşırttı.

Teoman ve Pink’le coştu

Rock şarkıcısı Aslı da hafta sonunda Kilyos Solar Beach’teki binlerce kişilik kalabalığın arasındaydı... Önce Teoman, ardından da dünyaca ünlü şarkıcı Pink’in sahneye çıktığı gecede müziğin ritmine kendini kaptıran Aslı, geç saatlere kadar eğlenceye devam etti... Saatlerce ayakta kalmasına ve dans etmesine karşın enerjisinden bir şey kaybetmeyen Aslı, ‘Buraya gelmekle çok iyi etmişim. Teoman’ı zaten beğenirim... Pink’i canlı olarak izlemek de çok güzel. Gerçekten iyi eğlendim bu akşam, umarım benim de konserlerim burada olur’ dedi.

Gülmekten yoruldu

Helin Avşar, geçen hafta bir kız arkadaşıyla Cem Yılmaz’ın gösterisini izlemek üzere Rumeli Hisarı’ndaydı. kilo aldığın da gözlerden kaçmayan Avşar, gösteri sonrası hisardan ayrılırken bitkin görünüyordu... Şov boyunca kahkahalarla gülmekten yorgun düşen Avşar, gösteriyi defalarca izlediğini ama yine de her izlediğinde ilk günkü gibi gülmeye devam ettiğini ve Cem Yılmaz’ı izlemeye hiçbir zaman doyamayacağını söyledi. Ardından da ablası Hülya Avşar’ın ‘Konser sonrası bir yere gitmek yok’ tembihine uyarak, evinin yolunu tuttu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!