Uyumlu ikizler

Güncelleme Tarihi:

Uyumlu ikizler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2010 16:58

Haberin Devamı

Hık demiş burnundan düşmüş!
Amerikalı oyuncu Reese Witherspoon’un ayrıldığı eşi Ryan Phillippe’den olan çocukları Ava ve Deacon, geçtiğimiz gün Los Angeles’ta köpeklerini gezdirirken görüntülendi. 10 yaşındaki Ava, annesine olan benzerliğiyle dikkat çekti.

Uyumlu ikizler
Mary Kate Olsen ve Ashley Olsen, geçtiğimiz gün Los Angeles Havaalanı’nda objektife takıldı. Moda ikonları arasında gösterilen ikizler, uyumlu kıyafetleriyle bakışların odağı oldu...

Minik tekmeler
Alyson Hannigan, “How I Met Your Mother” dizisinin çekimlerinden arta kalan tüm zamanını minik kızına ayırıyor. Genç anne, geçtiğimiz gün 16 aylık kızı Satyana’yı Kaliforniya-Santa Monika’daki bir çocuk parkına götürdü. Satyana, annesinin kucağında etrafa minik tekmeler savururken objektife yansıdı.

Haberin Devamı

Raket omuzda
New York’ta düzenlenen açık tenis turnuvasına katılan Bradley Cooper, turnuvanın sona ermesinin ardından evine döndü. Geçtiğimiz gün Los Angeles Havaalanı’nda omzunda raketiyle görüntülenen oyuncu, objektiflere gülümseyerek poz verdikten sonra evinin yolunu tuttu.

Soğuk günleri pozlarıyla ısıtacak
Liv Tyler, oyunculuğu kadar modelliğiyle de adından söz ettiriyor. Düzgün vücut hatlarıyla dikkat çeken 33 yaşındaki oyuncu, son olarak İngiliz Love dergisi için objektif karşısına geçti. Tyler, derginin 2010 Sonbahar-Kış sayısı için birbirinden seksi pozlar verdi.

Viyana’da aşk
Scarlett Johansson, eşi Ryan Reynolds ile Avusturya’da tatil yapıyor. Ünlü çift geçtiğimiz gün Viyana sokaklarında dolaşmaya çıktı. İkili, ani bastıran yağmura karşı da hazırlıklıydı...

Söz konusu modaysa gerisi teferruat
Ablası Paris Hilton’la çıktığı tatili noktalayan Nicky Hilton, söz konusu moda olunca mesafe dinlemiyor. Resemount Sydney Moda Festivali’ne katılan Hilton, Avustralya’nın ünlü tasarımcılarından Charlie Brown’un defilesinde boy gösterdi. Defile sonrası basına açıklama yapan Hilton, “Normalde, defilede giydiklerimden daha kısa elbiseler giyiyorum” dedi.

Köpeğiyle şovda
Drew Barrymore, başrolünde oynadığı “Going the Distance” adlı komedi filminin tanıtım turlarına devam ediyor. 35 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz gün yanına köpeğini de alarak ünlü komedyen David Letterman’ın şov programına katıldı. Barrymore, çıkışta kucağında köpeğiyle poz verdi.

Haberin Devamı

Bir siz eksiktiniz!
Hafta sonunu New York’taki evinde geçiren Rachel Weisz, Hamptons’a gitmek üzere yola çıkarken görüntülendi. Eli kolu bavullarla dolu olan 40 yaşındaki oyuncu, kendisini görüntüleyen paparazzilere çok kızdı.

Faytonda oyun
Jennifer Garner, başrolünde oynadığı “Arthur” filminin yoğun çekim temposunu geride bıraktı. Geçtiğimiz haftalarda sürekli sette görüntülenen ünlü oyuncu, bu kez 4,5 yaşındaki kızı Violet’le fayton keyfi yaparken objektife yansıdı. New York Central Park’ta faytona binen anne-kız, oyunlar oynayarak keyifli bir gün geçirdi.

Zapt edemiyor
Gwen Stefani, 4 yaşındaki oğlu Kingston’la başa çıkmakta zorlanıyor. 41 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz gün dolaştırmak için dışarı çıkardığı Kingston aniden sokağa fırlayınca kısa süreli bir panik yaşadı. O anlar, objektife işte böyle yansıdı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!