Unutma Beni 1659. Bölümde Neler Olacak? - İzle

Güncelleme Tarihi:

Unutma Beni 1659. Bölümde Neler Olacak - İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 12:05

FOX TV'nin uzun soluklu dizisi Unutma Beni hafta içi saat 14.30'da izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Başrollerini Osman Karakoç ve Didem Özkavukçu'nun paylaştığı Unutma Beni bugün saat 14.30'da 1658. bölümü ile ekrana geldi.1659. bölüm detayları ve 1658. bölüm haberimizde..

Haberin Devamı

Unutma Beni hayatın içinden öyküleri, sevinçleri ve hüzünleri ekrana getiren dizinin bugün 1658. bölümü ekrana geldi.

7. sezondan beri her gün yayınlanmaya devam eden Unutma Beni, hayatlarındaki insanlara yardım eli uzatmak uğruna, aşklarını bir türlü gönüllerince yaşayamayan Ali ve İlkay'ın hikayesini anlatıyor.

Fox’un gündüz kuşağında ekrana gelen dizinin kadrosunda; Osman Karakoç, Didem Özkavukçu, Şerife Ünsal, Furkan Engin, Kurtuluş Şakirağaoğlu, Berivan Özyiğit, Olcay Kılavuzlu, Füsun Günuğur, Koray Ergün, Ebru Vardal, Deniz Yalçın, Metehan Şahiner, Önder Atakanlı, Nihan Taşyürek yer alıyor.

UNUTMA SON BÖLÜMDE 1658. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vedat Bey Özlem ile Mustafa'nın işbirliği içinde olduğunu anlar. Onları öldürmek için planlar yapar.Sevda Emine'yle Şerif'i ayırmak için Emine'ye antidepresan ilaçları vermeye devam eder. Ayhan ise Sedef'le konuşup tüm suçu üzerine alır. Mustafa hapishaneden çıkıyor. Özlem ile Mustafa Sibel'in bebeğini buluyor.

Haberin Devamı

UNUTMA BENİ 7. SEZON TANITIMI

KÜNYE

Yapım: Focus Film

Yapımcı: Nilgün Sağyaşar

Yönetmen: Gülşen U. Erişdi, Mihriban Şahin

Senaryo: Gürcan Gündoğdu, Hazel Sevim Ünsal, Özge Yoldaş, Merve Ateşoğlu, Vural Balıkçı, Tunahan Civelek, Eylem Akbaş, Baran Yıldırım, Diğdem Şenyüce, Faruk Emre Özünlü, Gizem Altunay
Uygulayıcı Yapımcı: Mehmet Erişdi

 

 

BAKMADAN GEÇME!