Tolga Yüce Unutma Beni izleyicisi ile buluşuyor!

Güncelleme Tarihi:

Tolga Yüce Unutma Beni izleyicisi ile buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2016 16:41

Yakışıklı sinema ve dizi oyuncusu Tolga Yüce'nin, Fox Tv'nin sevilen 'Unutma Beni' dizisinde rol alacağı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Mete karakteriyle izleyiciler ile buluşacak olan Tolga Yüce'nin çekimlere başladığı belirtildi. Peki; Unutma Beni dizisinin yeni karakteri Mete ne zaman ekrana gelecek? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlere göre yakışıklı dizi oyuncusu Tolga Yüce'nin Fox Tv'nin sevilen günlük dizisi Unutma Beni'ye dahil olacağı söylenmişti. Ünlü oyuncunun Mete karakteriyle diziye dahil olduğu ve çekimlere başladığı belirtildi.

Peki; Unutma Beni dizisinin yeni oyuncusu Tolga Yüce ne zaman ekranlarda olacak? İşte cevabı...

Mete karakteriyle Unutma Beni dizisinde göreceğimiz Tolga Yüce, 27 Ocak Çarşamba günü saat 15:00'de yeni bölümüyle yayınlanacak olan Unutma Beni'de izleyici karşısına çıkacak. Sevilerek izlenen 'Unutma Beni' dizisi yeni bölümüyle yine seyircilerini ekranları başına kilitleyecek.

Unutma Beni 1615'nci bölüm dahil olmak üzere sonraki bölümlerde de izleyici ile buluşacak olan yakışıklı oyuncu Tolga Yüce'nin diziye dahil olması izleyicilerde büyük merak uyandırdı.

Haberin Devamı

TOLGA YÜCE KİMDİR?

Beni Affet, Deniz Yıldızı, Unutma Beni gibi birçok dizide rol alan oyuncu Tolga Yüce, son zamanlarda yaşanan terör olaylarında şehit edilen güvenlik güçlerinin kendisini derinden üzdüğünü belirterek, gönüllü olarak askere gitmek için Mamak Askerlik Şubesi’ne dilekçe verdi.

Uzun yıllar tiyatro sahnelerinde boy gösteren oyuncu Yüce star TV'nin sevilen dizisi Deniz Yıldızı'nda Salih Karakterini ve Türkiye'nin en çok sevilen dizilerinden Beni Affet Dizisinde Ceyhun karakterini canlandırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!