Ünlülerden babalara mesaj var

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerden babalara mesaj var
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2010 17:43

Babalar gününe çok az kaldı. ışte ünlülerin baablarına mesajları.

Haberin Devamı

BENGÜ    
Ne kadar özel ve değerli olduklarını onlara her zaman hissettirmemiz gereken tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum.

SILA
Babam en kıymetlilerimden. Baba kız ilişkisi biraz farklı ve ayrıcalıklıdır. Bunun tadına varan biri olarak tüm babaların bu seçilmiş sembolik gününü gönülden kutluyorum.

ONUR KIRIŞ
Çocukluğumuzda hep aynı soru sorulur: “Anneni mi daha çok seviyorsun, babanı mı?” Cevapsa hep aynıdır; “ıkisini de eşit.” Ama nedense her zaman sanki Anneler Günü daha bir ihtişamla kutlanır. Babalar hep ikinci plandadır. Açıkçası geleceğin “babası” olarak bu beni biraz üzen bir durum. Anne ve babalar eşitle kutlamalar da eşit olsun lütfen... Tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum.

SELEN SEYVEN
Ben babasından çok uzak büyüyen bir çocuğum ama kız çocukları için babalar çok özeldir. Her zaman anneleri çok önemseriz ama hayatımızı asıl etkileyen babalarımızdır. Meslek, evlilik, seçimlerinde daha etkilidirler. Onlar gizli öznelerdir. Tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum.

Haberin Devamı

ÖZLEM YILMAZ
Keşke babam yanımda olsaydı da kutlayabilseydim Babalar Günü’nü. Dizideki babamı ya da benden yaşça büyük olanları sarıp sarmalayıp, onlarla tatmin ediyorum kendimi. Tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun.

NAZLI
Canım babacığım, beni ve Yasoş’umuzu bugünlere getirdiğin, bize verdiğin emekler için, hep yanımızda olduğun ve yaşattığın güven duygusu için, sıcacık yuvamız için milyonlarca teşekkür ediyorum. ıyi ki senin kızınım, seni çok seviyorum... Hem kendi babamın, hen de tüm “hak eden” babaların Babalar Günü’nü kutluyorum.

MERVE SEVİ
Kendi babamın ve tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum.

GÜRGEN ÖZ
Babam zekasına hayran olduğum bir insan. Ondan analitik düşünce anlamında çok şey aldım. Hayatta beni kurtaran, destekleyen çok önemli bir insandır. Babalık görevi adına sonuna kadar yapan babama çok teşekkür ediyorum.

SEİıM GÜLGÖREN
Herkes babasının kıymetini bilmeli. Çünkü babasız büyüdüm. Annem hamileyken babam vefat etmiş. Keşke babam olsaydı da şu an yapmış olduğum başarılarımı görebilseydi. Babalar anneler kadar önemlidir. Tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!