Ünlüler nereye koşuyor

Güncelleme Tarihi:

Ünlüler nereye koşuyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2006 00:00

Hollywood ünlüleri son zamanlarda huzura kavuşmak için Amerika’dan kaçıyor, denizaşırı ülkelere akın ediyorlar. En çok rağbet ettikleri ülke Fransa olsa da, tercih nedenlerine göre ülkenin farklı bölgelerine dağılıyorlar.

ST.TROPEZ:

Amaç güneşten yararlanmak


Brigitte Bardot’un üne kavuşturduğu tatil merkezinde, jet sosyete mensuplarının ve ünlü oyuncuların muhteşem yazlık villaları dikkat çekiyor. Victoria-David Beckham çifti, Kate Moss, Sadie Frost, Paris ve Nicky Hilton, Robbie Williams, Geri Halliwell, St. Tropez sevdalısı ünlülerden sadece birkaçı... Kuşkusuz buraya gelen ünlüler sadece sabahtan akşama kadar denize girip güneşlenmiyor. Dünyaca ünlü markaların mağazaları da onları bekliyor.

PARİS:

Aşkın başkenti


Paris, kuşkusuz dünyanın en romantik kentlerinden biri... Aşk itirafları Paris’te yapılıyor, nişan yüzükleri Paris’in eşsiz tarihi mekanlarında takılıyor. Hatırlarsanız Tom Cruise, Eiffel kulesinin tepesinde Katie Holmes’a nişan yüzüğü takmıştı. İşte bu olaydan sonra, "Paris’te nişan" modası hızla yayıldı. Rod Stewart ile Penny Lancaster da orada nişanlandı. Öte yandan Angelina Jolie-Brad Pitt çifti, bu şehre yerleşmek niyetinde... Kylie Minogue ile Fransız nişanlısı Olivier Martinez’e gelince, onlar zaten bir süredir Paris’te yaşıyor. Madonna ve Mischa Barton da şehri ikinci vatan ilan edenlerden...

RIVIERA:

Rehabilitasyon merkezi


Ünlüler genellikle sessiz sakin yerlerde bir süre yaşayıp stresten arınmak istiyorlar. Huzura ermek için seçtikleri bölge ise Riviera... Johnny Depp-Vanessa Paradis çifti, George Michael, Joan Collins, Elton John, Elizabeth Hurley gibi ünlülerin bu bölgede muhteşem villaları var.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!