Ünlüler bu gecede buluştu

Güncelleme Tarihi:

Ünlüler bu gecede buluştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2010 12:12

Haberin Devamı

Davete yeğeniyle katıldı  

MÜCEVHERLİ SAATLER

Nişantaşı’nda açılan Rolex Butik’te markanın yeni modellerinin tanıtıldığı bir davet düzenlendi. Siren Ertan Çarmıklı, Cengiz Abazoğlu ve Tuba Peksayar’ın da katıldığı davette en çok ilgiyi, üzerinde safir, pırlanta ve yakut olan saat modelleri gördü.

ALIŞVERİŞ ZAMANI

Lal Dedeoğlu, önceki gün sahibi olduğu Beymen Bej Restoran’ın da bulunduğu İstinye Park’ta objektife takıldı. Dedeoğlu, kızı Leyla ile mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı.

IPHONE PARTİSİNE ÜNLÜ YAĞDI
Vodafone, yeni “iPhone 4” cep telefonunu tanıtmak için önceki akşam Kanyon’daki Wanna’da bir parti düzenledi. Gece, Şafak Sezer, Tugay Kerimoğlu, Athena grubu, Işın Karaca, Demet Akalın-Önder Bekensir, Eda Taşpınar-Bora Kozanoğlu, Ivana-Yurdakul Sert, Helin Avşar, Nurettin Hasman gibi sanat, spor ve iş dünyasından çok sayıda ünlü ismi bir araya getirdi. Partide Ozan Doğulu DJ’lik yaptı.

Haberin Devamı

BENGÜ'DEN EĞİTİME DESTEK
Trendyol, şarkıcı Bengü’nün de desteğiyle yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Proje kapsamında Bengü’nün özel eşyaları, AÇEV (Anne Çocuk Eğitim Vakfı) yararına satışa sunuldu. Satışlardan edilen gelir, AÇEV’in çocukların eğitimine katkıda bulunmayı hedefleyen “Eğitime Desteğin Yeni Yolu” adlı projesine
aktarılacak.

YENİ KOLEKSİYON PARİS'TE TANITILDI
İtalyan markası Stella Marina Exclusive Beachwear, 2011 koleksiyonunu Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenen Mode City Intimates Swimwear Fuarı’nda tanıttı. Fuara, markanın Türkiye ve Ortadoğu distribütörü İpek Terzioğlu da katıldı.

İLK MAĞAZA NİŞANTAŞI'NDA

Kruvaze elbisenin mucidi Diane von Furstenberg, Demsa Group tarafından Türkiye’de açılan ilk mağazasının açılışı için İstanbul’a geldi. Nişantaşı’nda hizmet verecek mağazanın açılışı, önceki gece çok sayıda ünlü ismin katılımıyla yapıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!