GeriKelebek UFS, CHEF’INN’i hizmete açtı.
Paylaş
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
    0
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

UFS, CHEF’INN’i hizmete açtı.

UFS, CHEF’INN’i hizmete açtı.
refid:8904291 ilişkili resim dosyası

Unilever Foodsolutions (UFS), beş yıldır Türkiye’de yaptığı yatırımlara bir yenisini ekleyerek CHEF’INN’i hizmete açtı.

UFS, küresel bilgi birikimini ve trendleri şeflerle buluşturmayı hedefleyen bir merkez niteliği taşıyacak CHEF’INN’le bir ilke de imza atmış oldu.

Ev dışı gıda sektöründe Türkiye ve dünyada pazar lideri olan Unilever Foodsolutions (UFS) şeflere yönelik bir bilgi ve deneyim merkezi olan CHEF’INN’i hizmete sundu. UFS Dünya Başkanı Leo Oosterveer ile UFS Türkiye Genel Müdürü Serhat Ünsal’ın ev sahipliği yaptığı açılış törenine, Türkiye’nin dört bir yanından gelen şeflerin yanı sıra aralarında Starbucks, McDonald’s, Burger King, Sodexho, Sofra ve Sardunya gibi sektörün önde gelen markalarının üst düzey yöneticileri ve Unilever çalışanlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 200 davetli katıldı.

CHEF’INN’de beş kıtanın sesi, rengi ve lezzeti buluştu

8 Mayıs’ta gerçekleşen açılış töreni basın toplantısıyla başladı. Basın toplantısının ardından Chef’inn’in resmi açılış töreni gerçekleştirildi. “Beş kıtada yemek çözümleri üreten Unilever Foodsolutions’ın açılış törenine de “Beş kıta” teması damgasını vurdu. Açılışın hemen ardından ünlü perküsyon ustası Okay Temiz ve ekibi “beş kıtadan” sesleri mutfak temasıyla birleştirdikleri özel bir performans sergiledi. Bunu, ünlü ressam Günseli Kato’nun “Beş kıta” temasından hareketle Chef’inn için özel olarak tasarladığı eserinin sergilenmesi izledi. Günseli Kato’nun bu özel çalışmasının ardından davetliler beş ayrı kıtadan bu özel açılış için gelen beş Unilever Şefi’nin özel şovu eşliğinde farklı lezzetleri deneyimlediler.

“CHEF’INN sektörün buluşma noktası olacak”

Basın toplantısında bir konuşma yapan UFS Türkiye Genel Müdürü Serhat Ünsal, UFS Türkiye’nin CHEF’INN’le sektörde bir ilke imza attığını vurgulayarak “CHEF’INN’i sektörümüzü geliştirmeye yönelik bir bilgi yatırımı olarak görüyoruz. CHEF’INN’le birlikte sektörümüzdeki eğitim ve bilgi paylaşımı ihtiyacını karşılamaya katkıda bulunmayı hedefledik. Değerli şeflerimiz CHEF’INN’de bir yandan dünyadaki trendleri günü gününe takip etmenin, bir yandan da ihtiyaç duydukları eğitimleri bizzat alıyor olmanın keyfini yaşayacaklar. Sektörümüzü Avrupa ve dünya standartlarına taşıyacak bilgi yatırımı yapmayı, lider olmanın sorumlulukları arasında görüyoruz ve bu yatırımların, sektörün gelişimine değerli bir katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

“Türkiye’ye güveniyoruz”

UFS Türkiye Genel Müdürü Serhat Ünsal’ın ardından kürsüye gelen UFS Dünya Başkanı Leo Oosterveer de Türkiye ekibini CHEF’INN’i açtıkları için tebrik ettikten sonra, “Türkiye’ye güveniyoruz. UFS Türkiye, global anlamda bizim için çok büyük önem taşıyor. Türkiye’ye olan güvenimizin bir göstergesi olarak da yatırımlarımızı hız kesmeden devam ettireceğiz” dedi.


Yorumları Göster
Yorumları Gizle