Üçüncü şahıslar hiç yorum yapmasın

Güncelleme Tarihi:

Üçüncü şahıslar hiç yorum yapmasın
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2006 00:00

Asena, Serhat Fafal’la ilişkisi hakkında yorum yapan İbrahim Tatlıses’e "Benimle ya da ilişkimle alakasız kişiler yorum yapmasın. Kimseyi ilgilendirmez" diye karşılık verdi.

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde adının karıştığı "Küre Operasyonu"yla ilgili olarak düzenlediği basın toplantısında bir soru üzerine, Asena’nın sevgilisi Serhat Fafal’la ilgili "O kişi Asena Hanım’ın Almanya Münih’teki ablasının yedi sene birlikte olup büyük aşk yaşadığı biri. Zaman zaman da Asena Hanım’ın enişte diye hitap ettiği biridir. Asena Hanım’a böyle şeyler yakıştırılamaz. Asena Hanım, örf ve adetlerine, adap ve şekline uyan bir insandır" demişti. Önceki gün, İstanbul Beylikdüzü TÜYAP’taki "Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı"na katılan Asena, gazetecilerin Tatlıses’in bu açıklamasıyla ilgili sorularını yanıtladı. Asena şunları söyledi:

"Üçüncü şahısların yorumlarıyla ilgili konuşmuyorum. Beni herkesle yakıştırıyorlar. Tan’la da (Sağtürk) birlikte yazıyorlar. O kişinin kim olduğunu ben biliyorum. İsteyen istediğini yazsın. Önemli değil ama benimle veya ilişkimle alakasız insanlar iyi ya da kötü yorum yapmasın. Kimseyi ilgilendirmez."

İsim vermeden sevgilisini çok sevdiğini söyleyen Asena, "Onu çok seviyorum. Lokum gibi bir aşk yaşıyorum. Ben her istediğimi yapıyorum. Ama basının olmadığı yerlerde" dedi. Asena, "Evlilik var mı" sorusuna, "İkimiz için de önce işimiz geliyor. Evlilik gibi bir düşüncemiz yok" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!