Tüyap'ta Paris moda haftası gibi defile

Güncelleme Tarihi:

Tüyapta Paris moda haftası gibi defile
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2002 02:19

Tüyap Beylikdüzü Fuar Merkezi'nde 11-13 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘‘11. Uluslararası Deri, Deri Ürünleri ve Yan Sanayi Fuarı’’nda, dünyanın en ünlü moda merkezleri Paris ve Milano'yu kıskandıracak görüntüler sahnelendi.

Katılımcı firmaların ürünlerini en ünlü mankenlerin sergilediği fuar bir gerçeği de kanıtladı: İstanbul, dünya deri modasına yön verecek bir kent.

TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezi'ndeki ‘‘11. Uluslararası Deri, deri Ürünleri ve Yan Sanayii Fuarı’’na katılan Vizyon Deri, Emelda Deri, Süedmod Deri, Asflash Deri, Harmanlı Deri, Levinson Deri ve Özşahin Deri'nin ürünlerinin tanıtıldığı defilelerin koreografisini Uğurkan Erez yaptı. Oldukça cesur tasarımların sunulduğu defilelerde, Çağla Şıkel, Sema Şimşek, Asuman Krause, Deniz Pulaş, Yüksel Ak, Yeşim Palandüz, Ceylan Saner, Ebru Ürün, Şenay Akay, Pınar Tezcan, Bilge Kara, Sinem Öztufan, Burcu Kutluk, Esra Eron, Sanem Balcı, Şenol İpek, Serkan Ormancı, Murat Erbaytan Nazif Sevim, Tolgahan Sayışman ve Yiğit Eryendi podyuma çıktı. Uluslararası deri ve moda yayınlarının editörleri de fuar idaresinin konuğu olarak ağırlandı. Dış Ticaret Müsteşarlığı, İTKİB Deri Bölümü ve Ezgi Ajans işbirliğiyle fuarda konuk edilen 50 kişilik gazeteci grubu, defilelerde sunulan kıyafetlerin dünya standartlarını geçtiğini dile getirdi. Fuara ayrıca İDMİB'in isteği doğrultusunda alıcılardan oluşan bir heyet de katıldı. Fuarda gerçekleştirilen defileler, Fashion TV'den de yayınlandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!