TÜRVAK 10 yaşında

Güncelleme Tarihi:

TÜRVAK 10 yaşında
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2008 00:00

TÜRVAK Sinema ve Tv Eğitim Merkezi, 10'uncu yılında genç beyinlere kapısını açıyor.

Türker İnanoğlu'nun sinema ve televizyon alanında eğitim vermek üzere kurduğu TÜRVAK Sinema ve Tv Eğitim Merkezi, 10'uncu yılında da sinema ve televizyoncu olmak isteyen genç beyinlere kapısını açıyor.
Ulusal TV kanallarında ve büyük yapım şirketlerinde staj yapma olanağı tanıyan TÜRVAK, mezunlarına bu sektörde çalışma şansı da sağlıyor. Türkiye’nin özel ilk ve tek sinema- tiyatro müzesi, 40.000 kitabın yer aldığı kütüphane ve vizyon filmlerinin gösterildiği Boğaziçi Sinemaları ile aynı binada bulunan TÜRVAK'ın eğitim kadrosu da bir hayli geniş.

TÜRVAK 10 yaşında
Kadroda Halit Kıvanç, Ali Kırca, Korcan Karar, Zeki Alasya, Hıncal Uluç, Yavuz Turgul, Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Uğur Yücel, Yılmaz Erdoğan, Doğan Hızlan, Osman Sınav, Gani Müjde, Birol Güven, Yağmur Taylan, Durul Taylan, Ömer Faruk Sorak, Okan Bayülgen, Fatih Altaylı, Fatih Aksoy, Tomris Giritlioğlu gibi birçok ünlü eğitmen yer alıyor.
Yapım-Yönetim, Sunucu-Spikerlik, Oyunculuk ve Teknik olmak üzere dört bölümde eğitim veren TÜRVAK'ta eğitim programı tam bir yıl sürüyor. TÜRVAK stüdyoları ve dersliklerinin yanı sıra Türker İnanoğlu’nun sahibi olduğu URT ve ERLER FİLM stüdyoları ve çekim setlerinde uygulama ve teorik eğitimin birlikte verildiği iki dönemin ardından öğrenciler önde gelen TV kanallarında ve yapım şirketlerinde staj yapıyorlar. TÜRVAK'la ilgili ayrıntılı bilgiye www.turvak.com adresinden ulaşılabiliyor.
Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!