Türk yapımlarında yer alabilirim

Güncelleme Tarihi:

Türk yapımlarında yer alabilirim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2014 11:23

Marilyn Monroe’nun, Cannes Film Festivali’nde ilk kez ortaya çıkan ve tüm dünyanın dikkatini çeken Memory Monroe City’s’de şov yaptı.

Haberin Devamı

Marilyn Monroe’nun en sevilen şarkılarını seslendiren ünlü tribute sanatçısı, mimikleri, kıyafetleri ve sesiyle Marilyn Monroe’yu aratmadı. Türkiye’de kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyleyen Memory Monroe, sanatsal çalışmalarda ve Türk yapımlarında rol alabileceğini iletti.

TEMİZLİKÇİLİKTEN SAHNE ŞOVUNA!

Hollanda doğumlu aktrist ve şarkıcı Claudia Kooij, Marilyn Monroe’ ya benzerliğiyle başlayan kariyerine ilk olarak bir arkadaşının doğum günü partisinde başladı. 65. Cannes Film Festivali’nde kırmızı halıya çıkarak Monroe ile benzerliği ile tüm şov dünyasında şok etkisi yarattı.
Marilyn hakkında araştırma yaparken onun büyük bir hayranı oldu ve hatırasını canlı tutmaya katkı sağlamak amacıyla da sahne adını Memory Monroe yaptı. Avrupa’nın en iyi MM tribute artisti olarak tescillendi ve ödül kazandı.

Haberin Devamı

Kooij, Marilyn’nin kostümlerinin pek çoğunun replikasına sahip. 2012’de Los Angeles’da Ölümsüz Marilyn Monroe haftasına katıldı ve dünyanın her yerinden gelen Marilyn hayranlarıyla tanışarak onun bulunduğu mekanları, mezarı da dahil olmak üzere ziyaret etti.Monroe olmadan önce birçok işte çalıştı. Etkinlik koordinatörlüğü, sağlık sektörü devlet dairelerinde çalıştı. Tüm işlerini bırakıp bir süre temizlikçi olarak çalışan Kooij sahne şovunun ilk günlerinde de temizlikçilik mesleğine bir süre devam etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!