Türk aşkım için bir imza

Güncelleme Tarihi:

Türk aşkım için bir imza
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2011 00:00

İngiltere’de Julie Haycocks, genç Türk sevgilisi Cihat Hacıvelioğulları’nın sınırdışı edilmesini önlemek için imza kampanyası başlattı.

Haberin Devamı

JULIE Haycocks (53), Türk sevgilisi Cihat Hacıvelioğulları’nın (19) vizesi dolduğu için İngiltere’den sınırdışı edilmesini önlemek amacıyla tek başına mücadele ediyor. Shropshire kasabasında bir kebapçı dükkanında çalışan ve “Alex” adıyla tanınan Türk genci halen İskoçya’da Dungavel Göçmen Nakil Merkezi’nde tutuluyor.

‘Keşke evlenseydim’

Cihat ile üç yıl önce Tesco’da kasiyer olarak çalışırken tanıştıklarını ve ilk görüşte aşık olduklarını söyleyen kadın, “Bana tanıştıktan 6 ay sonra evlenme teklif etti. Ne aptalım ki ona daha çok zamanımız olduğunu söyledim” diye dert yandı.

‘Aşkımız gerçek’

30, 28 ve 26 yaşlarında üç çocuğu bulunan dul Haycocks şimdi Cihat için “Alex’e Kalma Hakkı” adlı bir imza kampanyası düzenliyor. Cihat’ın kaderi şimdi Wast Midlands’taki göçmenlik yetkillilerinin elinde. Türk gencinin kalıp kalmayacağına dört hafta içinde karar verilmesi bekleniyor. Amcasına ait Five Star adlı kebapçıda çalışan Cihat ise “Ailem Julie ve benim ilişkim hakkında hep önyargılı davrandı ama aşkımızın gerçek olduğunu ben biliyorum” diye konuştu. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!