Tuğba Özay da Survivor’da yarışacak

Güncelleme Tarihi:

Tuğba Özay da Survivor’da yarışacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2016 17:14

İzlenme rekoru kıran ve fenomen yarışma programı haline dönüşen Survivor 2016 kadrosuna Tuğba Özay da dahil oldu. Yeni sezonu 7 Şubat’ta başlayacak Survivor’un yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı üstleniyor. Survivor 2016’da hangi ünlüler olacak? Survivor ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Ekranların rekor kıran yarışma programı Survivor’un yeni sezonunun başlamasına bir aydan daha az bir süre kaldı. TV 8 ekranlarında sevenleriyle buluşacak olan yarışma, 7 Şubat’ta başlıyor. Twitter’dan sürekli yarışma ile ilgili paylaşımlar yapan Acun Ilıcalı, son olarak eski manken, şarkıcı Tuğba Özay’ın kadroya dahil olduğunu açıkladı.

Acun Ilıcalı ile görüşüp teklifi kabul eden Özay’ın yakınlarına “Açlığa dayanırım ama ailemden uzak kalmak benim için zor olacak” dediği öğrenildi.

O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz ve Survivor gibi yaptığı yarışma programları ile büyük başarı yakalayan Acun Ilıcalı, Survivor 2016’da Türkiye'nin sanat, spor ve magazin dünyasından isimleri ünlüler adasında yine bir araya getirecek.

Başarılı yarışma programının yeni sezonunda birbirinden iddialı isimler yer alacak. Şu ana kadar Survivor 2016 kadrosuna dahil olan isimler arasında “Son Osmanlı Yandım Ali” filmiyle adını duyuran Ukrayna’nın 2005 güzellik kraliçesi Anna Babkova, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’na benzerliğiyle dikkatleri çeken İsmail Filiz, sunucu ve oyuncu Dilara Gönder, “Bu Tarz Benim” yarışmacısı Ayşegül Melis Doğan, Anadolu Efes’in ponpon kızlarından Tuğba İldiz, İbrahim Yattara, Yunus Günce, Yılmaz Morgül, Ütopya programıyla tanınan İnci Satır ve Semih Öztürk bulunuyor.

Haberin Devamı

Hayatta kalma mücadelesi ve yarışmacıların hırsının ön plana çıktığı Survivor'da gönüllüler için başvurular Acun Ilıcalı'nın sitesi ve TV 8'nin resmi sitesinde devam ediyor.

Survivor formatı 1992'de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturuldu.

TUĞBA ÖZAY KİMDİR?

 

Eski manken, şarkıcı Tuğba Özay, 10 Şubat 1978, İzmir doğumlu. Aslen Trabzonlu olan Özay, 1995’de “Miss Model of the World” dünya güzellik yarışmasında ikinci seçildi. Ortaöğrenimini Fenerbahçe Lisesi'nde yaptıktan sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvar ve Tiyatro Bölümüne kaydolan Özay, başlangıçta yelkencilik ve yüzme spor dallarına ağırlık vermiş, sonradan Fenerbahçe voleybol as takımında 5 yıl voleybol oynadı.

Haberin Devamı

Motosiklet tutkusu ile tanınan Özay, mankenliğe 1994'de bir Vakko defilesi ile başladı. Aynı zamanda "Sonradan Görmeler" televizyon dizisinde bir yüzme hocası rolünde oynayan Tuğba Özay, 1995'de Miss Model of Turkey’de birinci seçildi. Ardından Miss Model of the World yarışmasında ikinci seçilen Özay, aynı yarışmada en iyi vücutlu model ödülünü de aldı.

Özay, 1997'de Mahsun Kırmızıgül ile "Hemşerim" TV dizisinde oynadı, "Aynalı Tahir" TV dizisinde bir yardımcı rol üstlendi, 1998'de bir özel TV kanalında otomobil dünyası temalı bir program sundu, 1999'de "Çiçek Taksi" TV dizisinde oynadı.

Sonraki yıllarda, "Zehirli Çiçek", "Yapayalnız" ve "Bizim Otel" gibi TV dizilerinde önemli roller alan Özay, Mehmet Ali Erbil ile Çarkıfelek programını sunması kariyerinde belirleyici bir aşama oldu.

Haberin Devamı

2001’de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde en iyi manken-model seçilen Özay, Ferhan Şensoy’un sahneye koyduğu "Dün Gece Ormanda Çok Komik Bir şey Oldu" oyunu ile öğrencilik yıllarının aşkı tiyatroya dönüş yaptı.

Tuğba Özay hareketli özel hayatı ile de Türk magazin basınının gözdeleri arasında yer alıyor.

Ağustos 2007 - Ocak 2008 tarihleri arasındaki hapishane günlerinin anılarını Haziran 2008'de "Bedel" adı altında kitaplaştırdı. 2010 yılında ilk albümü Armoni yayınlandı.

 

BAKMADAN GEÇME!