Trendsetter’lar açıklıyor

Güncelleme Tarihi:

Trendsetter’lar açıklıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2004 00:28

2004 sonbahar-kış sezonunda atılması gereken ilk adım hayata bakış açınızı biraz da olsa değiştirmek. Trendsetter’lara göre işe gündelik yaşantınıza dinamizm katacak ‘obje’ veya ‘fikirlerle’ başlayabilirsiniz. İşte sonbaharın tarzı olan, tutku dolu yenilikler...

Sezonun kültleri

Hadi beraber müzik yapalım

Sahilde gitar partilerine son. Endişelenmeyin; konserler evde devam ediyor. Casio’nun SA45 modeli her türlü müzik yapmaya elverişli donanımıyla kış gecelerinde yanınızda. Playstation’un yeni dijital karaoke’si ile partinin yıldızı siz olabilirsiniz.

Dansa devam

Yeni vizyona giren Dirty Dancing, en az ilk film kadar ilgi görecek. Kültlerin öncülerinden Diego Luna yapımı film, Kübalı dansçıların nefes kesen şovlarına sahne oluyor.

Sıkıca sarılın!

Sadece omuzları kaplayan veya uzun olarak tasarlanan pelerinler geri geliyor. Kaşmir veya kürk pelerinler, soğuk sezonun en favori aksesuvarlarından biri olarak en sade kıyafeti bile hareketlendiriyor.

İpeksi bir dokunuş

Trençkot 70’lerden günümüze taşınan kadife dokusuyla her ortama uyum sağlıyor. Sezonun trendlerinden tarzınıza uyum sağlayan bir karışım yaparak kullanabileceğiniz trençkotlar, ‘Kramer Kramer’e Karşı’ ve ‘New York’ta Sonbahar’ filmlerinden hatırlayacağınız gibi yine vazgeçilmez.

Otomobilinizin modacısı kim?

Ünlü modacılar otomobillere de el attı. Dolce & Gabbana tasarımı Citroen C3 Pluriel ve Ferre tasarımı BMW Mini Cooper Cabrio, gümüş detaylar, Swarovski taşlarla süslü iç mekanlarıyla yılın en moda otomobilleri arasında.

Elveda mouse!

Bir bilgisayardan daha fazlası; tv, dvd, vhs, mp3, radyo, projektör... Tek bir ‘klik’le dünyaya bağlanıyor ve bu hizmetleri aktif hale getiriyor. Amerika’da teknoloji bağımlılarına yeni bir heyecan getiren sistem, mouse’a veda ediyor. Fiyatı; 2000 Euro.

En sadık hayvanlar

Elbiselerde, yakalarda, şallarda, paltolarda kısacası her yerdeler. Hayvan figürlü broşlar, parlak taşlarla süslenen modelleriyle tarzımızın en değerli detaylarından.

Saten tutkusu

Moda geçmişe keskin bir dönüş yapıyor. Parlak ve değerli kumaşlarla daha sofistike bir görünüm hakim. Saten bu kış bluz, çanta ve ayakkabılarda ağırlıklı olarak kullanılıyor. Chanel’in şıklığı ve zarafeti temsil eden tasarımlarında olduğu gibi saten sezonun kültlerinden...

Desenli örgüler

Eğer boş vakitleriniz ve biraz da yeteneğiniz varsa bu kışı boş geçirmeyin deriz. Örgü, yine moda. Desenli hırkalar, bereler ve atkılarla sıcacık ve renkli sezon, özgürlüğün ve rahatlığın habercisi. İşte çok şık bir örgü çizme ve mini elbiselerin üzerine giyebileceğiniz hırkalar.

Hareketli tasarımlar

Oturma odalarınızda hem kullanışlı hem de rahat tasarımlar... Tek başına, ailenizle veya eşinizle kuracağınız yeni bir evde sonbaharın dekorasyon kültlerinden biri olan puf-koltuklar, taşınabilir, hafif ve son derece rahat. Vücuduzun şeklini alıyor; koltuk veya yatak olarak kullanılabiliyor.

Gözler duvarlarda!

Artık beyaz duvarlara son! Bugün evleri tepeden tırnağa giydirmek moda. Düşlerin, tarzların ve dokuların karmaşasıyla kaplanan duvarlar dozunda olmak kaydıyla hayatınıza farklı bir enerji katıyor.

Nostaljik tüvid

Kışın en sıcak ve bizi dosdoğru geçmişe götüren en vazgeçilmez dokusu tüvid geri dönüyor. Vintage bir görünüm için ideal. Tüvidi farklı dokularla ve renklerle kullanmak bu kış çok moda.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!