Trance-form 2011

Güncelleme Tarihi:

Trance-form 2011
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2011 00:44

Dans tutkunlarının yakından takip ettiği Türkiye’nin en iyi trance DJ’i olarak kabul edilen Birol Giray, namı diğer BeeGee, Trance-form albüm serisinin beşincisiyle karşımızda. BeeGee albümüyle ilgili sorularımızı yanıtladı.

Haberin Devamı

*  ‘BeeGee’ adıyla dünya jet sosyetesine de müzik yaptınız. Bu partilerde nasıl çalmaya başladınız?
-Londra’da Club Annabels’in DJ’i olmam ve Türkiye’de o zamanın en iyi partilerini yapan Ayşegül Nadir ile olan yakınlığım sayesinde başladı. Diana Ross, Brunei Sultanı gibi isimlerin özel partilerinde yurtdışında çokca çalmışlığım var. Türkiye’de son zamanlarda Derin Mermerci, Sezai Taşkent gibi isimlerin özel partilerinde, Formula 1 için düzenlenen partilerde bu çevreye müzik çalıyorum. Prenses Diana ile tanışmam Londra’da çalıştığım club’ın daimi müşterisi olması ile gerçekleşti ve dolayısıyla ilişkilerimiz çok iyiydi.
*  ‘Beegee-Trance-form 2011’ adlı yeni compilation albümünüzde yer alan parçaları nasıl seçtiniz?
-Tranceform 2011’in diğer albumlerimden en önemli farkı üç tane kendi parçamın bulunması, diğer parçalar ise her zamanki gibi aklım ve ruhumda son zamanlarda dolaşan ve beni etkileyen prodüktörlerin sevdiğim parçaları. Her zamanki gibi progressive-trance-house ve techno ögelerin ön planda olduğu ve inandığım bir albüm oldu.
*  Bu albümde Atıl Kutoğlu’nun defileleri için yaptığınız parçalara yer vermişsiniz?
-Atıl Kutoğlu İstanbul Fashion Week için özel olarak yaptığım IVY adlı parça albümde yer alıyor. Yine geçtiğimiz ay Atıl Kutoğlu’nun Avusturya Sarlzburdg’da düzenlenen galası ve defilesinde de bu parçayı çaldık.

Haberin Devamı

NERELERDE DİNLEYEBİLİRSİNİZ

FG 93.7’de her cumartesi ve Kıbrıs Capital Radio’da her hafta yayınlanan radyo showlarım var. Her sene Türkiye’de Anjelique-Wan-na ve The Hall’da çalarım. Yurtdışıda Amsterdam Canvas, ibiza’da El-divino başlıca çaldığım yerler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!