Torununa röportaj verdi

Güncelleme Tarihi:

Torununa röportaj verdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2007 00:00

Sinemanın yaşayan efsanesi Sir Sean Connery’nin Fransız kanalı Canal Plus’ta öğle haberlerini sunan 30 yaşındaki spiker torunu Stephanie Renouvin’e verdiği özel röportajı Hello! dergisi takip etti. İşte bu ilginç röportajın perde arkası.

Stephanie Renouvin, röportajını büyükanne ve büyükbabasının New York-Manhattan’daki dairelerinde yaptı. Hello! dergisinden de Lise Morel, yeni yıl gecesi Fransız kanalı Canal Plus’ta yayınlanacak röportajı takip etti. İşte Morel’in kaleminden bu ilginç röportajda yaşananlar:

Kapı zili çalıyor. Stephanie, omzunda seyahat çantasıyla kapıda belirdiğinde evin içine bir güneş doğuyor sanki. Stephanie, koşarak büyükbabasına sarılıyor. "Onu bir film yıldızı gibi değil, sadece büyükbabam gibi düşünebiliyorum" diyen Stephanie şöyle devam ediyor: "Başka hangi film yıldızı Marbella’da Renault 4 arabasıyla dolaşır ki?" Stephanie, büyükbabasını sette yalnızca bir kez ziyaret ettiğini hatırlıyor. "Never Say Never Again" filminin setiydi, çok heyecanlanmıştım" diyor. Stephanie, okulun en iyi notlarını alarak, tarih üzerine yüksek lisans yapmak için Sorbonne Üniversitesi’ne gitmiş; gazetecilik eğitimi almaya başlamış.

"Dans ederken ve şarkı söylerken kendimi çok iyi hissediyorum, çok eğleniyorum" diyen Stephanie, akademik başarılarına balerinliği de eklemiş. Ayrıca Nice Güzel Sanatlar Okulu’nda caz eğitimi de alan torununu Sean Connery hep hayranlıkla izlemiş.

Stephanie, büyükanne ve büyükbabasından şu övgü dolu sözlerle bahsediyor: "Papa ya da kraliçe ile randevularının olup olmadığı hiçbir zaman onlar için önemli olmadı. Onlar her zaman dürüstlükleri ve uzlaşmacı tavırlarıyla bütünleştiler. Micheline sonsuzluğa hakim gibi. Benden daha genç görünüyor. Hayatındaki küçük şeylerden büyük mutluluklar yaratıyor ve ona hayran kalıyorum."

Bu sırada, Sir Sean Connery tekrar aramıza katılıyor ve yanıma eğilerek, fısıldıyor: "Stephanie’ye hayranım. Onun bir gün halkın sevgilisi olacağından emindim. Baksanıza; o, her şeye sahip. Güzel, zeki ve çok yetenekli bir kadın." Sonra ona dönüyor ve "Eğer dans etmek ve şarkı söylemek istiyorsan, hiç düşünme hemen bunu yap!" diyor.

Sean Connery, sürekli teklif yağıyor olsa da son üç yıldır beyazperdede görünmüyor. 20 milyon dolarlık projeleri reddediyor. En son Steven Spielberg’in yeni Indiana Jones filmi olan "The Kingdom of The Crystal Skull"ı senaryosunu beğenmediği için reddetti.

Beyazperdeye dönmesi için ne gerekiyor olabilir? "Hiçbir şey. Artık bitti. Asla yeni bir film yapmayacağım" diyen Sean Connery’yi Micheline gözleriyle onaylıyor ama "Bunu daha önce de iki kez söylemişti" demekten de kendini alıkoyamıyor.

Çıplak ayaklı Bond

Tam bir ev röportajı oldu. Sir Sean Connery, kameraların karşısına çıplak ayakla çıktı.

Sean Connery, inanmakta güçlük çeksek de 77 yaşında. "Beni kızdıran tek şey bu. 75 yaşımdayken daha iyi golf oynuyordum" diyen ünlü Bond’un torunları Saskia 12, Samara yedi, Natacha altı, Eve ve Anna 25, Stephanie de 30 yaşında.

Dünyanın en önemli starlarından biri olan Connery, oldukça alçakgönüllü. Kuaförü, basın sözcüsü ya da sekreteri yok. Eğer Micheline yanında değilse, o da New York’ta yaşayan herkes gibi metroyu kullanıyor ve "Hiçbir zaman sokağa korumalarla çıkan ve kocaman güneş gözlükleri takan aktörleri anlayamadım" diyor. Connery, hayatını anlatan 10 biyografiyi de henüz okumamış.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!