Toprak Sergen "İkilem" de

Güncelleme Tarihi:

Toprak Sergen İkilem de
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2008 15:32

Reklamların binbir sesi Toprak Sergen, yeni imajı ve düşüncelerin özgürce anlatılabildiği eğlence programı "İkilem" ile yeniden ekranlara dönüyor.

Haberin Devamı

Toprak Sergen… Kendini dekatloncu olarak tanımlıyor. 10 ayrı disiplinin bir araya getirildiği bir atletizm branşı. Belki de o yüzden kimimizin aklına Kara Melek’teki rolü, kimimizin aklına albümündeki Kara Toprak’ı yorumladığı hali, kimimizin aklına da Ünlüler Çiftliği’nde ‘kalite kazandı’ demesi geliyor. Kick boks sunucusu, okullu bir tiyatrocu, güney ütopyasının otel işletmecisi ya da reklamlardaki o bin bir ses… Kimimiz içinse serseri bir gezgin... Belki de o yüzden kendini dekatloncu olarak görüyor. Ve Toprak, bu sefer de erozyona uğramamış haliyle MTV Türkiye’de

Toprak Sergen İkilem de
İKİLEM’in ‘Toprak Sergen’i . 17 Ekim Cuma günü ilk bölümüne başlayan İKİLEM, her Cuma saat 22:00’de canlı yayında MTV Türkiye ekranlarında olacak.   

Haberin Devamı

Toprak Sergen, İKİLEM’i şöyle anlatıyor:“Özgür düşünce platformuyla ortaya koyduğumuz bir ikilemi didiklediğimiz, her yerde görünen insanlardansa merak edilen kişilerin canlı stüdyo performanslarını izleyebileceğimiz, Türkiye ve dünyanın ödüllü dansçılarının özel şovlarını sergileyebilecekleri,www.mtv.com.tr/ikilem adresinden online oylamayla interaktivite ve teknoloji tabanını bir arada kurguladığımız, aktif katılımcı izleyicilerin stüdyoda yer aldığı ve hem ikilem yaratacak hem kafa karıştıracak kliplerin yarışmalarla harmanlandığı bir nightlive talkshow ve entertainment . Bunun bir de Türkçesi var ama bu onun kadar havalı olmuyor J

“Özgür düşünce ve eğlence pisti” İKİLEM ile, iki buçuk yılın ardından televizyona geri dönen Sergen, “Yenilendim vecebimde bi dolu güzel sözcük ve olay var. Artık bunları paylaşma zamanı…” diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!