Tolga Karel'den Takipçilerine Müjdeli Haber!

Güncelleme Tarihi:

Tolga Karelden Takipçilerine Müjdeli Haber
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2016 23:21

Ekranların sevilen dizi oyuncusu Tolga Karel, hayranlarına Instagram hesabı üzerinden müjdeyi verdi. Peki; Tolga Karel'in müjdesi ne? yoksa Tolga Karel yeniden evleniyor mu? Eğer evleniyor ise Tolga Karel kiminle evleniyor? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Televizyon ekranlarında bir çok dizi filmde rol alan, ancak Yaprak Dökümü dizisi ile adından sıkça söz ettiren Tolga Karel, Eylül ayında Azeri manken Günay Musayeva ile 4 yıllık evliliğini 8 dakikalık duruşmayla sona erdirmişti.

Amerikalı model Sarah Scotti ile hayatını birleştirmek için gün sayan yakışıklı oyuncu Tolga Karel, Instagram hesabı üzerinden yüzük karesi ile takipçilerine müjdeyi verdi.

Tolga Karelden Takipçilerine Müjdeli Haber

Ünlü oyuncunun boşandığı eşi Günay Musayeva, 2015 yılının Ekim ayında Bebek'te alışveriş yaparken görüntülenmişti. Bayram tatilinde oğlu Cihangir’le zaman geçirdiğini söyleyen Musayeva, “Babası oğlumun yanında değildi. Biz alıştık babasız büyümeye” diyerek muhabirlere dert yanmıştı.

Haberin Devamı

Tolga Karel Kimdir?

Ünlü oyuncu Tolga Karel, 1 Ekim 1978 yılında İstanbul’da doğdu.

Tolga Karel üniversite eğitimine İstanbul’da Yeditepe Üniversitesi Fransız Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde başlamıştır. Bu bölümde iki sene devam etmiş fakat sonra okulu bırakarak konservatuarda okumaya karar vermiştir. Paris Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Tolga Karel Sinematografi ve Drama alanlarında eğitim görmüştür. Tolga Karel ayrıca yine Paris’te sinema ve tiyatro eleştirmenliği alanında yüksek ihtisas yapmıştır.

Dizi, sinema ve tiyatro oyunculuğu ile tanınan Karel, şarkı sözü yazarlığı ve bestecilik de yapmıştır. “Cin Geçidi” ismini taşıyan kısa film, başta “Yaprak Dökümü” olmak üzere “Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam” ve “Kanıt” gibi televizyon dizilerindeki başarılı performansıyla internette fazlaca takip edilen sinema ve tiyatroculuk alanında yazdığı köşe yazıları ve Bulgaristan’da düzenlenen “Best Model” yarışmasından elde ettiği derece ile bilinir.

BAKMADAN GEÇME!