Tokat olayını unuttum gitti

Güncelleme Tarihi:

Tokat olayını unuttum gitti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2006 00:00

"Bunu Yayında Söyle" isimli müzik-eğlence programını sunacak olan ikili, "Bu programda kimse yasaklı değil" dedi. Ataizi, dört yıl önce "İkikere Kiki" programında kendisine tokat adan Sevda Demirel’i de konuk alabileceklerini söyledi.

EKRANLARIN sempatik ikilisi Hande Ataizi ile Cem Davran, dört yıl aradan sonra yeni bir projede buluştular. En son "İkikere Kiki" isimli müzik-eğlence programını sunan ikili, "Bunu Yayında Söyle" isimli programla yeniden bir arada. Yapımcılığını Fatih Aksoy’un yaptığı programın çekimleri, dün başladı. Oktay Kaynarca ile Seray Sever’i konuk alan Hande Ataizi ile Cem Davran’ın oldukça keyifli olduğu görüldü... Mini şortuyla kameraların karşısına geçen Ataizi, selülitsiz vücudunu gözler önüne sererken, partneriyle tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Cem Davran ise "İkikere Kiki" programı bittikten sonra birçok ünlüden birlikte program yapmak için teklif aldığını, ancak kabul etmediğini belirtti...

Ünlü ikili, hiçbir sanatçının yasaklı olmadığını, programlarına herkesin çıkabileceğini belirterek, eğlenceli bir program hazırladıklarını söyledi. Bu arada Hande Ataizi’ne, dört yıl önce "İkikere Kiki" programı sırasında Sevda Demirel’in attığı tokat hatırlatıldı. Programın bu yüzden bitmediğini belirten ünlü yıldız, "Sevda Demirel de bu program için yasaklı değildir. Benim kimseyle bir problemim yok, olamaz da" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!