Tesettür mayosuna girdi, göğüs ucunu iç bikiniyle çözdü

Güncelleme Tarihi:

Tesettür mayosuna girdi, göğüs ucunu iç bikiniyle çözdü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2008 08:00

Dünyaca ünlü Victoria’s Secret’ın mankenlerinden Lisa Cazzulimi ile Antalya’da 2008 katalog çekimleri yapan Argento mayolarının patronu Ömer Gümüş, bu yıl ilk kez kadın tesettür mayoları da üretti ve bu mayolar için de Litvanyalı manken Irina Ivkina’yla çekim yaptı.

Haberin Devamı

Geçen yıl 20 bin adet kadın tesettür mayosu sattıklarını söyleyen Gümüş, "Bu yıl 50 bin adet satış bekliyoruz. Çünkü talep çok yüksek" dedi.

YAZ ayları yaklaştıkça mayocuların rekabeti de kızışıyor. Sezon için dünyaca ünlü Victoria’s Secret’ın mankenlerinden Lisa Cazzulimi ile Antalya’da 2008 katalog çekimleri yapan Argento mayolarının ve Gümüş Spor Giyim Tekstil Konfeksiyon İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.’in (Gümüş Tekstil) patronu Ömer Gümüş, bu yıl ilk kez kadın tesettür mayoları da üretti ve bu mayolar için Litvanyalı manken Irina Ivkina’yla çekimlerini tamamladı.

Rivamare Beachwear markasıyla kadın tesettür mayoları üretmeye başlayan ve ilk koleksiyonunu Kahire’deki Moda ve Hazırgiyim Fuarı’nda tanıtan Ömer Gümüş, "Biz her tür mayoda iddialıyız. Son yıllarda muhafazakár kadınlara tesettür mayosu adı altında son derece çirkin ve kalitesiz mayolar satılıyor. Bu konuda da önemli bir pazar oluştu. Hem bu işin daha kaliteli daha estetik nasıl yapılacağını göstermek hem de bu pazardan pay almak istiyoruz" dedi.

MISIR’DA BÜYÜK SES GETİRDİK:

Haberin Devamı

Argento Mayo olarak her yıl katıldıkları Kahire Moda ve Hazırgiyim Fuarı’nda hem normal mayo bikinileri hem de bu yıl ilk kez ürettikleri tesettür mayoları defilelerle tanıttıklarını anlatan Ömer Gümüş, "13-16 Mart’ta Kahire’de tesettür mayolarımızı Rus ve Mısırlı mankenler sundu. Zaten Mısır’lı mankenler mayo ve bikini sunmuyorlar. Bizim tesettür mayolar çok beğenildi ve büyük ses getirdik. Bu mayoların katalog çekimlerini de Litvanyalı manken Irina Ivkina ile yaptık" dedi.

MEME UÇLARI SORUN OLMUYOR:

Tesettür mayosuna girdi, göğüs ucunu iç bikiniyle çözdü
Ürettikleri kadın tesettür mayolarının kalitesi konusunda da "Bizimkiler kaliteli çünkü mayo kumaşından yapıyoruz ve meme uçları belli olmasın diye de içine bikini yaptık. Birileri tesettür mayosu diye bir şeyler yapıyor bir yerleri kapattığı sanılırken hiç istenmeyen görüntüler ortaya çıkabiliyor. Bunlar önemli konular" diyen Ömer Gümüş, bazı modern bayanların deniz ortamında tesettür mayoları tercih ettiğini, ürünlerini, kısa kollu, body’yi andıran kıyafet olarak da değerlendirdiğini ileri sürdü.

TALEP YÜKSEKTİ GİRDİK

Haberin Devamı

Geçen yıl yüksek talebi görerek tesettür mayosu üretimine girdiklerini söyleyen Ömer Gümüş şöyle devam etti: "Geçen sene hiçbir tanıtım yapmadan başladık ve ürün yetiştiremedik, 20 bin adet sattık. Bu yıl markamızı oluşturduk, koleksiyon hazırladık ve hedefimizi 50 bin adet olarak koyduk. Şu anda tesettürde sadece kadınlar için mayo üretiyoruz. Erkek için üretim düşünmüyoruz. Tesettür mayo için ayrı marka olması gerekiyordu. Çünkü Argento bizim normal mayo markamız ve o alanda zaten çok iyi gidiyoruz."

Cazzulimi, Türkiye’ye ilk kez bizim için geldi

GÜMÜŞ Tekstil olarak Argento mayo için 2008 katolog çekimlerini Antalya’da yaptıklarını belirten Ömer Gümüş, bu çekimler için Türkiye’ye ilk kez Victoria’s Secret kızı Lisa Cazzulimi’yi getirdiklerini ve çok başarılı bir katalog hazırladıklarını söylüyor. Gümüş, "Lisa Milano’lu çok güzel bir manken. 1.77 boyunda ve 87-60-90 ölçülere sahip. Onun güzelliği ile Antalya’nın güzelliğini birleştirdik" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!