Ter ve mantarla savaşan ürünler

Güncelleme Tarihi:

Ter ve mantarla savaşan ürünler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2006 00:00

Yaz, sıcak ve neme bağlı olarak ter kokusu ve mantar sorunlarının sıklığını artırıyor. Gerek ter kokusu, gerekse mantar bulaşma riskiyle başedebilmek için çeşit çeşit yöntem geliştiriliyor. Bunlardan biri de Familywab ürünleri. El, yüz, vücut temizleme, saç köpüğü veya durulama gerektirmeyen vücut temizleme köpükleriyle havuz, spor salonları, güzellik merkezleri gibi ortamlardan mantar veya bakteriyle dönmenin önüne geçmek mümkün.

Kadın ve erkek için farklı beden ve renklerde üretilen, fanila, body, boxer ve çoraplar da hem kötü koku oluşumunu engelliyor hem de mantardan koruyor.

Familwab ürünleri yalnızca, İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerdeki eczanelerde bulunabiliyor. El, yüz ve vücut köpükleri, mantar ve bakterilere düşman cilde dost. PH değeri 5.5. Üstelik vitamin desteği için D-panthenol içeriyor. Triklosan antibakteriyel maddesiyle sivilce, kesik ve sıyrıklardan girebilecek bakterilerin cilde yerleşmesini engelliyor ve hijyen sağlıyor. Ciltteki yağları dengelediği için ergenlik sivilcelerinin tedavisinde yardımcı oluyor.

El ve yüz köpüğünün iki çeşiti var. Su ile ve susuz kullanabiliyorsunuz. Susuz kullanılan çeşidi, duş alma imkanı yoksa kuru temizleme görevi görüyor. Bu köpüğü para ile temas halinde olanlar da rahatlıkla kullanabilir. Hareket kısıtlılığı nedeniyle zamanını yatarak geçirenlerde görülen yatak yarasının da önüne geçmede yardımcı.

30 YIKAMAYA KADAR

Firmanın ürettiği fanila, body, boxer ve çoraplar, sadece giysi olmanın ötesinde. Bakteri ve buna bağlı oluşan kötü kokuyu, mantarı önleme iddiası taşıyor. Antibakeriyel tekstil ürünlere bu özelliklerini mikromodal iplik kazandırıyor. Beyaz, gri ve siyah renklerde small, medium, large ve extra large bedenlerde üretiliyor. Geçirgen yapılarından ötürü vücudun nemli kalmasını engelliyor. Mantara karşı çoraplarda kullanılan etkin madde vücutta emilmiyor, ancak bariyer etkisi yapıyor. Tüm tekstil ürünlerinin görünüm ve kullanım açısından normallerinden farkı yok.

Yıkama talimatlarına uyulduğu takdirde, tüm giyim ürünleri özelliklerini en az 30 yıkamaya kadar koruyor. Özenli kullanımda 50 yıkamaya kadar çıkıyor.

Fiyatlar makul

Firma orta gelir düzeyindeki tüketiciye Familywab markasıyla hitap ediyor. Daha yüksek gelir düzeyindekilere yönelik olarak Familymaxx markası yaratılmış. Familywab çoraplarının 11 model ve 30 farklı rengi var. Fiyatı 7.50 YTL. İç çamaşırları kadınlarda boxer, fanila ve body, erkeklerde boxer ve fanila olarak üretiliyor. Fiyatları 20-25 YTL arasında. Köpüklerin fiyatı ise 25-30 YTL.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!