Teoman'dan hayranlarına sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Teomandan hayranlarına sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2012 10:42

Müziği bıraktığını açıklayan Teoman’ın, zengin müziğinin içinde dinleyicileri umut, hüzün, aşk, kader, özlem, yalnızlık, romantizm, gurur... gibi tüm duygu ve durumlarla dans edercesine bir "hayat" yolculuğuna çıkardığı son albümü "Aşk&Gurur"da yer alan şarkılar üzerine kurguladığı "Aşk & Gurur Remiksler" albümü, Avrupa Müzik markasıyla yayımlanıyor.

Yapımcılığını Cengiz Erdem ve Deniz Erdem’in, aranjör-prodüktörlüğünü Teoman ve Orkun Tunç’un üstlendiği albüm, “Bana Öyle Bakma”, “Romantik”, “İstanbul’da”, “Tek Başına Dans” şarkılarının orijinalleri ile; U2, Katy Perry, Goldfrapp ve Kesha gibi sanatçı ve gruplara yaptığı remikslerle tanınan dünyaca ünlü DJ Fred Falke ve Lady Gaga, Rihanna gibi bir çok dünya starının albümündeki remikslerden tanıdığımız Chew Fu’nun hazırladıkları çeşitli remix versiyonlardan oluşuyor. Ayrıca ülkemizin başarılı DJ ve aranjörleri İskender Paydaş, Armageddon Turk, Audioknob, 5shootscount1 remiksleri ile bu albümde yer alıyorlar.

Aşk&Gurur albümünde video klibiyle de büyük ses getiren “Tek Başına Dans”, sözleri Teoman’a, müziği Fransız rock yıldızı Calogero’ya ait olan “İstanbul’da”, Teoman’ın İrem Candaş ile yaptığı düetle büyük beğeni toplayan şarkı “Bana Öyle Bakma” ve albümde öne çıkan Barlas Erinç imzalı “Romantik” şarkıları yeni versiyonlarıyla "Aşk & Gurur Remiksler"de başka bir kimlik kazanıyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!