Teoman’ın kadınları

Güncelleme Tarihi:

Teoman’ın kadınları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2004 00:33

Şarkıları kadar hızlı aşk trafiğiyle de sık sık magazin gündeminde yer alan Teoman, şu sıralar hem senaryosunu yazıp hem de yönetmenliğini üstlendiği ‘Balans & Manevra’ filmiyle kendisinden söz ettiriyor. Kısa süreli aşklar yaşaması ve eski sevgilileriyle görüşmeyi sürdürmesiyle tanınan sanatçı, ilk sinema deneyiminde de yeni sevgilisi ile mazide kalan aşklarını buluşturdu.

Bir zamanlar Taksim’deki bir barda dudak dudağa görüntülendiği Berna Öztürk ve son sevgilisi Selma Merter’in yanı sıra kadroda, cüretkar pozları akıllarda yer eden Didem Erol ve ‘Bir İstanbul Masalı’nın yeni yüzlerinden Seda Akman da var.

SELMA MERTER

Çırılçıplak

Teoman’ın yeni sevgilisi Selma Merter, ‘Balans & Manevra’da sadece bir dakika rol aldı. O süre içinde kamera karşısında çırılçıplak boy gösteren Merter, ilk sinema deneyimiyle ilgili olarak ‘Rolüm çok kısaydı, konuşmadım bile. Bu yüzden ayrı bir beceri istemiyor. Evet, o sahnede çırılçıplağım ama bu senaryo benim kafama yattığı için kabul ettim. En iyisini yaptığıma inanıyorum’ diyor.

DİDEM EROL

Yine çok cesur

4 yıl önce internette yayınlanan, porno görüntüleriyle skandal yaratan Didem Erol, David Carradine’ın Antalya’da çektiği ‘Verici’ adlı filmde küçük bir rol aldı. Erol, ‘Balans & Manevra’da yine erotik görüntülerle rol alacak.

SEDA AKMAN

Elektrik aldım

‘Yazı Tura’ filmindeki sevişme sahneleriyle dikkat çeken ‘Bir İstanbul Masalı’nın asi kızı Seda Akman da filmin oyuncu kadrosunda. Bir dönem barmaid’lik yapan Akman, Teoman’la da Roxy adlı barda tanışmış. Genç oyuncu, ‘Bir gün beni aradı, film çekeceğini bile bilmiyordum. Güzel elektrik aldım, kabul ettim’ diye anlatıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!