Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu? İşte, Zuhal Topal'la Sofrada bu haftanın puan durumu

Güncelleme Tarihi:

Zuhal Topalla Sofrada kim birinci oldu İşte, Zuhal Topalla Sofrada bu haftanın puan durumu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2019 20:22

FOX TV ekranlarında yayınlanan yemek programı Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında heyecanlı bekleyiş sona erdi. 9 Eylül'de başlayan bir haftalık maratonun ardından, haftanın 1. olan ismi puanlama sonrası açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada kim 1. oldu? İşte, 9-13 Eylül haftası Zuhal Topal'la Sofrada kazananı ve puan durumu.

Haberin Devamı

Yemek konusunda iddialı gelinlerin kayınvalidelerine karşı yemek yaptığı Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın finali cuma akşamı gerçekleşti. İkinci sezon ile heyecanına kaldığı yerden devam eden yarışmada, 5 gelin evlerinde konuk ettiği kayınvalideleri ağırladı ve kayınvalideler de yemeklerin tadına bakarak oylama yaptı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta 10 bin TL'yi kim kazandı?

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bu haftanın finali Büşra Hanım'ın evinde gerçekleşti. Yemeklerin ardından, kayınvalilerin yaptığı oylama sonucu Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında Neslihan Hanım 23 puanla bu haftanın birincisi oldu. Haftanın en çok puanını alan yarışmacı 10 bin TL'lik para ödülünü almaya hak kazandı.

 Serap Hanım: 18 puan

Kader Hanım: 19 puan

Yağmur Hanım: 22 puan

Büşra Hanım: 22 puan

Neslihan Hanım: 23 puan

BAKMADAN GEÇME!