Zalim İstanbul'un Ceren'i kimdir? İşte Bahar Şahin'in hayatı

Güncelleme Tarihi:

Zalim İstanbulun Cereni kimdir İşte Bahar Şahinin hayatı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2019 10:34

İlgiyle takip edilen Zalim İstanbul dizisinde, genç yaşına rağmen yeteneği ile göz dolduran, dizide Ceren karakterine can veren Bahar Şahin dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Dizinin sıkı takipçileri ve internet kullanıcıları, Zalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin'in hayatını merak edip araştırıyor. Peki, Zalim İstanbul'un Ceren'i kimdir? İşte Bahar Şahin'in hayatı ile ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Zalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin, oyunculuk performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bahar Şahin, daha önce O Hayat Benin dizisiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Peki, Zalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin kimdir, kaç yaşında?

Aslen Artvinli olan Bahar Şahin, 26 Mayıs 1997 yılında Ankara’da dünyaya Oyunculuk eğitimi almış olan Bahar Güven, ilk oyunculuk deneyimini 2014 yapımı O Hayat Benim dizisi ile yaşadı, daha sonra Lise Devriyesi, Kayıt Dışı, Yol Arkadaşım, Servet gibi dizilerin oyuncu kadrosunda yer aldı.

CEREN YILMAZ KARAKTERİ

Ailenin lükse, magazine düşkün, fırlama küçük kızı. Medyada görüp özendiği hayatları yaşamak uğruna, aklını varsa yoksa dümen çevirmeye çalıştıran, güzelliğinin farkında ve bunu kullanmaktan çekinmeyen 20’lerinin başında bir genç. Tutkulu bir kızdır Ceren, karda yürür ama izini belli etmez. Karşısına çıkan fırsatları ise hiç düşünmeden değerlendirir. Gerekirse kardeşlerini, ailesini harcar, ama eninde sonunda kafasındaki hedefe yürür. Bir sonraki hedefine ulaşmak ise sandığı kadar kolay olmayacak ve aile bağlarını da derinden yaralayacaktır.

 

BAKMADAN GEÇME!