Zalim İstanbul nefesleri kesti | Zalim İstanbul'un 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Zalim İstanbul nefesleri kesti | Zalim İstanbulun 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2019 19:33

Kanal D ekranlarında severek takip edilen ve ilgiyle izlenen Zalim İstanbul, bu hafta da seyircileri ekran başına topladı. Zalim İstanbul'un 15 Nisan tarihinde yayınlanan 3. bölümünde, Karaçay ailesinin gelini olacağını düşünen Ceren, Şeniz'in Nedim'i göstermesiyle yıkılan Ceren hırs yapar ve planlar kurmaya başladı. Diğer taraftan Cenk'in Cemre'ye olan ilgisi devam etti. Peki, Zalim İstanbul'un 3. bölümünde başka neler oldu? Zalim İstanbul'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek'in rol aldığı Zalim İstanbul bu hafta 3. bölümü ile 15 Nisan'da izleyici karşısına çıktı. İlgiyle ve heyecanla izlenen Zalim İstanbul'un 3. bölümü yine seyircileri televizyon başına topladı. Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde, Cenk ile evleneceğini düşünen Ceren, Şeniz'in karşısına çıktı. Peki dizinin son bölümünde başka neler oldu? İşte, Zalim İstanbul'un 3. bölümünde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı ile ilgili merak edilenler...

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimize en kısa sürede eklenecektir.

ZALİM İSTANBUL'UN 3. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Öykü ve senaryosunu Sırma Yanık'ın yaptığı, Antakya'dan İstanbul'a uzanan bir aile hikayesini konu alana Zalim İstanbul'un 3. bölümünde şunlar yaşanacak;
Cenk ile evleneceğini düşünen Ceren, Şeniz'in karşısına çıkar. Karaçay ailesinin gelini olacağını düşünürken, Şeniz'in Nedim'i göstermesiyle yıkılan Ceren hırs yapar ve planlar kurmaya başlar. Diğer taraftan Cenk'in Cemre'ye olan ilgisi devam eder. Bu durum özellikle Ceren'i üzse de Şeniz tarafından da hoş karşılanmaz. Şeniz, Cenk'i Cemre'den uzak durması konusunda uyarır. Onun kız kardeşi gibi olmadığını da özellikle belirtir. Diğer taraftan Cemre ve Ceren de karşı karşıya gelir. İki kız kardeş için tehlike çanları çalmaya başlamıştır. Agah ise Seher'den yaptıkları için özür diler. Seher bu durum karşısında oldukça şaşırır.
Seher ve Agah çocukları yüzünden karşı karşıya gelir. Civan'ın başına gelenler ise Seher başta olmak üzere Yılmaz ailesini çok korkutur.
Cemre'nin ilgisi ve bakımı sayesinde Nedim'in iyileşme sürecinde olumlu gelişmeler yaşanır. Cenk ise oldukça zor bir dönemin içine girer. Artık bazı kararlar almak zorundadır.

 

 

BAKMADAN GEÇME!