Zalim İstanbul'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 15. bölümde neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Zalim İstanbulun yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı 15. bölümde neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2019 19:19

Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas ve Berker Güven gibi isimlerin rol aldığı Zalim İstanbul'un 15. bölümü ekranlara geldi. Zalim İstanbul'un haftaki bölümünde Nedim'in iyileşmeye başlaması dikkat çekti. Son bölümün ardından gelecek haftaki bölümün fragmanı merak konusu oldu. Peki, Zalim İstanbul'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle izlenen Zalim İstanbul'un son bölümü ekranlara geldi. Yeni bölümde Nedim, Agah'ın da desteğiyle yavaş yavaş iyileşmeye başladı. İşte, Zalim İstanbul'un 15. bölümünde yaşananlar...

Zalim İstanbul'un gelecek hafta ekranlara gelecek 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer vereceğiz.

Zalim İstanbul'un ekranlara gelen son bölümünde;

Ceren ve Neriman, Agâh’ın adamları tarafından hızla köşkten çıkarılırken, Cemre ve Cenk ile burun buruna gelirler. Cemre ve Cenk’e köşkün kapıları açılmıştır. Ceren nereye gittiğini dahi bilmeden köşkten çıkarılırken, Cemre ve Cenk’in eve kabul edilişinin şokunu yaşar.

Cemre ve Cenk ise, en az Ceren kadar şaşkındır. Agah’ın bu kararının altında yatan nedenleri sorgularken işin altında Şeniz olmasından şüphelenirler. Ancak, Şeniz in gündemi Cemre ve Cenk’i göremeyecek kadar doludur. Şeniz, Agah’ a hesap vermekle meşguldür.

Haberin Devamı

Ceren ve Neriman getirildikleri apartman dairesinde hayatlarının şokunu yaşarlar. Agah, Seher ve Şeniz’i bir anda karşılarında gören Ceren ve Neriman için oyun bitmiştir. Artık köşkün kapıları Ceren ve Neriman’a kapatılmıştır.

Nedim’in hayatında yepyeni bir sayfa açılırken, doktordan duydukları Agah ve Nedim için büyük bir başlangıç olacaktır.

BAKMADAN GEÇME!