Zahide Yetiş'teki sakallı kadın iyileşti mi? İşte son hali

Güncelleme Tarihi:

Zahide Yetişteki sakallı kadın iyileşti mi İşte son hali
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2018 15:41

Zahide Yetiş'in yarışmasına başvuran Gülseren Hanım’ın durumu programın takipçileri tarafından merak ediliyor. Hormonlarındaki bozukluk nedeniyle hem sağlığından hem de sosyal yaşamından olan Gülseren’in eşi de programda ona destek olmuştu. Peki, Zahide Yetiş'teki sakallı kadın iyileşti mi? İşte son hali

Haberin Devamı

Sakalları yüzünden hayatı alt üst olan Gülseren Hanım, son çare olarak Zahide Yetiş'le canlı yayınına katıldı. Zahide Yetiş'e durumunu ve yaşadıklarını anlatan Gülseren Hanım, Zahide Yetiş'ten kendisine yardım edeceğine dair söz almıştı. Gülseren Hanım yaşadığı zorlukları şu sözlerle dile getirmişti: “isterse 3 sene isterse 5 sene olsun, yeter ki kurtulayım. Tek dileğim budur. Bakkalla gitmek istiyorum, ona bile gidemiyorum. Hiçbir şey yapamıyorum.”

Tedaviye başlayan Gülseren Hanım, 16 Ekim tarihli bölümde görüntüsüyle herkese şok yaşatmıştı. Sakallarından kurtulan Gülseren Hanım’ın eşiyle buluşma anı stüdyodakileri de duygulandırmıştı. Hormon sorunları nedeniyle çocuğu olmayan Gülseren Hanım’ın tedavisi devam ediyor.

Zahide Yetişteki sakallı kadın iyileşti mi İşte son hali

BAKMADAN GEÇME!