Yüzleşme ekranlara veda etti!

Güncelleme Tarihi:

Yüzleşme ekranlara veda etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2019 19:19

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Yüzleşme dizisi 26 Mart Salı akşamı 4. bölümüyle ekranlara veda etti. Yüzleşme'nin 4. Bölümünde, Kalender Kasabası'nda sırlar ortaya çıktı. Peki Yüzleşme'nin final bölümünde başka neler yaşandı? İşte bazı bilgiler...

Haberin Devamı

Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Yiğit Kirazcı, Zeynep Eronat, Yeşim Ceren Bozoğlu, Şerif Sezer gibi oyuncuları kadrosunda barındıran Yüzleşme dizisi, yayınlanan 4. bölümüyle birlikte yayın hayatına nokta koydu. İşte, Yüzleşme'nin final bölümüne dair detaylar...

Ömer Faruk Sorak ve Burak Arlıel'in yönetmen koltuğunda oturduğu, Altuğ Küçük'ün de senaryosunu kaleme aldığı Yüzleşme dizisinin bu hafta ekranlara gelen 4. final bölümünde;

Masal'ın, kendisine tuzak kuran kişinin Zümrüt'ün yardımcısı Şükran olduğunu öğrenmesi, Zümrüt için çok büyük bir tehlike yaratıyor. Masal'ın arkasından plan yapıp onu tuzağa düşürmeye çalışan kişinin Zümrüt'ün olduğunu öğrenmesi artık kaçınılmaz bir gerçek gibi görünüyor. Şükran, Ufuk'un öldürüldüğü gece Masal'ın fotoğrafını çekerken düşürdüğü bilekliğiyle birlikte kendi sonunu hazırlıyor. Şükran'ı zehirleyerek öldüren Zümrüt o esnada Masal'ın kapıyı çalmasıyla şok geçirir.

Haberin Devamı

Levent, Ufuk'un ve Tunç'un ölümüyle tüm parçaları birleştirmeye başlar ve sonunda oda Masal'dan şüphelenir. Masal'ın Levent'le konuşması ise gerçekleri anlamasını sağlar. Masal'ın odasına giren Levent, geçmişe dair izleri bulur ve Masal'ın gerçekte Gonca olduğundan artık emin olur. 

Savcı, ölümlerin ardından Gonca dosyasını tekrar açmaya karar verir. Masal, iyice çıkmaza doğru sürüklenir ve tüm Kalender Kasabası'nın Gonca olduğunu öğrenmesi artık an meselesidir. 

Zümrüt, yaşanan son olaylar sonrasında Masal'ın gerçekleri öğrenmemesi için adeta çırpınır. Fikret'in ısrarıyla Ömer de artık Masal'ın gerçek kimliğini araştırmak için harekete geçer. Zümrüt'ün yolunu keserek, Masal'ın Gonca olduğunu bildiklerini söyleyerek hesap sorarlar. 

Diğer yandan Songül ise Masal'la konuşmaya gider, Fikret'in durumunu anlatır ve Masal'ı yemeğe davet eder. Masal'ın davet edildiği yemeğe Ömer ve Levent de çağrılır. Kalender Kasabası'nda Fikret ve ailesi 15 yıl aradan sonra Gonca'nın varlığını öğrenecek mi? Masal, Gonca olduğunu itiraf edecek mi? 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!