Yüz Yüze dizisinin oyuncuları kimlerdir? Yüz Yüze dizisi oyuncuları ve dizisinin konusu

Güncelleme Tarihi:

Yüz Yüze dizisinin oyuncuları kimlerdir Yüz Yüze dizisi oyuncuları ve dizisinin konusu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2017 21:45

Yüz Yüze dizisi oyuncuları birçok dizisever tarafından en çok merak edilen konular arasında yer almaya devam ediyor. Ekranlarda yayınlanmaya başlayan Yüz Yüze dizisi izleyiciler tarafından oldukça beğeni kazandı. Sinem Kobal ve Birkan Sokullu’nun başrol oynadığı, yılın iddialı projesi “Yüz Yüze”, dizisinde ikiliye kadroda birbirinden renkli ve deneyimli isimler eşlik ediyor. Peki, Yüz Yüze dizisinin oyuncuları kimlerdir? İşte, Yüz Yüze dizisi oyuncuları ve dizisinin konusu.

Haberin Devamı

Yüz Yüze dizisi oyuncuları ve konusuyla sosyal medyaya konu oldu. 19 Ekim Perşembe akşamı yayın hayatına başlayan Yüz Yüze’nin başrollerini Sinem Kobal ve Birkan Sokullu paylaşıyor. İkiliye kadroda Özgür Emre Yıldırım, Taner Ölmez, Muhammet Çakır, Ali Seçkiner Alıcı, Ece Çeşmioğlu gibi isimler eşlik ediyor. Peki Yüz Yüze dizisinin oyuncu kadrosunda başka kimler var? İşte detaylar!

Sinem Kobal ve Birkan Sokullu’nun başrol oynadığı, yılın iddialı projesi “Yüz Yüze”, dizisinde ikiliye kadroda; Özgür Emre Yıldırım, Taner Ölmez, Muhammet Çakır, Ali Seçkiner Alıcı, Ece Çeşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Merve Dizdar, Selin Yeninci, Başak Daşman, Nihal Telcan, Kaan Uluca ve Celal Öztürk gibi isimler eşlik ediyor.

KONUSU

Tims & B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, yönetmenliğini Osman Taşçı’nın yaptığı, senaryosunu ise Ethem Özışık’ın kaleme aldığı Yüz Yüze dizisinde Cihangir ile Seliha. İkili bu dünyanın zıt kutupları olmasına rağmen hayat onları yan yana getirecektir. Seliha, Cihangir’in lideri olduğu azılı bir çetenin peşindedir. Birbirlerinin burunlarının ucunda aynı mahallede oturan Seliha ve Cihangir birbirini arıyor. Tabi ikisi de birbirinden habersiz bir şekildi. Bu zamana kadar aşktan kaçan Seliha ve Cihangir, hiç umulmadık bir zamanda artık Yüz Yüze’dir.

Haberin Devamı

YÜZ YÜZE OYUNCULARI

Yüz Yüze dizisinin oyuncuları kimlerdir Yüz Yüze dizisi oyuncuları ve dizisinin konusu


BİRKAN SOKULLU

6 Ekim 1985 İstanbul doğumlu oyuncu Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümünden mezun oldu. Elif, Küçük Kadınlar, Melekler Korusun, Küçük Sırlar, Uçurum, Fatih ile Kurt Seyit ve Şura’nın kadrosunda yer almıştır. Son olarak ise geçtiğimiz sezon yayınlanan Hayat Şarkısı’nda Burcu Biricik ve Tayanç Ayaydın’la başrolleri paylaştı.

CİNO 

Cihangir Bilir’in, nam-ı diğer Cino’nun, polis olan babası Kemal Bilir, gizli görevdeyken bir iftira sonucu öldürülür. Artık tek amacı babasının masumiyetini kanıtlamak olan Cino için zor ve belalı bir hayat başlamıştır.

Haberin Devamı

Yüz Yüze dizisinin oyuncuları kimlerdir Yüz Yüze dizisi oyuncuları ve dizisinin konusu

SİNEM KOBAL

14 Ağustos 1987 Ankara doğumlu oyuncu Beykent Üniversitesi Sahne Sanatları mezunudur. Profesyonel oyunculuğa 2000 yılında başlamıştır. 2000’den bu yana Dadı, Hürrem Sultan, Lise Defteri, Selena, Küçük Sırlar, Gönül İşleri ile Analar ve Anneler’in kadrosunda yer almıştır.

SELİHA 

Seliha, 15 yaşındayken korkunç bir travma yaşar, aynı gece, evini terk eder ve kendine yeni bir yol çizer. Yıllarca tek başına hayat mücadelesi veren Seliha, hırsızlık masasının başına buyruk baş komiseri olur. Yaşadığı bir olay Seliha’nın hayatında yepyeni bir sayfa açacaktır.

Yüz Yüze dizisinin oyuncuları kimlerdir Yüz Yüze dizisi oyuncuları ve dizisinin konusu


TANER ÖLMEZ

Haberin Devamı

8 Ağustos 1986 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Daha önceden Kapalı Çarşı, İstanbul’un Altınları, Kayıp Şehir, Çıplak Gerçek, Tatar Ramazan, Medcezir ve Muhteşem Yüzyıl: Kösem’in kadrosunda yer aldı.

ALEKO

Ekibin en küçüğü, Cino’nun göz bebeği, teknoloji deyince akla gelen en yetkili isim... Çok küçük yaşta ailesini kaybeder. Sonrasında Cino sahip çıkar ona. Müzik onun her şeyidir.

Yüz Yüze dizisinin oyuncuları kimlerdir Yüz Yüze dizisi oyuncuları ve dizisinin konusu


ÖZGÜR EMRE YILDIRIM

6 Ekim 1983 İstanbul doğumlu oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı. 2010 yılında Elde Var Hayat dizisiyle profesyonel oyunculuğa adım attı. Kahireli Palas, Karadayı, Aile İşi, Yıldızlar Şahidim ve Çoban Yıldızı’nda kadrosunda bulundu.

Haberin Devamı

TATAR 

Cino’nun en eski ve en yakın arkadaşıdır. Şiddete olan gereksiz eğilimiyle mahallede nam salmıştır. Parayı, kadınları ve silahları sever.. Tatar’ın bu özelliğinin başını sokacağı en son bela aşk olacaktır.

Yüz Yüze dizisinin oyuncuları kimlerdir Yüz Yüze dizisi oyuncuları ve dizisinin konusu

ECE ÇEŞMİOĞLU

26 Kasım 1990 İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Ünivesitesi Tiyatro Bölümü mezun oldu. Daha önceden İki Aile, Eyvah Halam, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Firar, Yaz’ın Öyküsü, Kalbim Yangın Yeri ve Muhteşem Yüzyıl: Kösem’de rol aldı.

ZEYNEP 

Hırsızlık masasının güzel komiseri Zeynep, Seliha sayesinde hayatının aşkı Ali’yle tanışmış, evlenmek üzeredir. Yaşadığı acı olay onun da hayatında bambaşka bir yola girmesine sebep olur.

 

BAKMADAN GEÇME!