Yuvamdaki Düşman final bölümünde neler yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

Yuvamdaki Düşman final bölümünde neler yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2018 18:08

Yuvamdaki Düşman dizisi 1 Mart Perşembe akşamı son kez ekranlardaydı. Show TV'de yakın zamanda başlayan dizisi Yuvamdaki Düşman 6. bölümüyle ekran macerasını tamamladı. Final bölümünde Ceren, Yasemin’in yokluğunu fırsat bilerek Murat’la yakınlaşmak istedi. Uğraşlarına rağmen istediğini alamayan Ceren bu yeni durumu tam avantajına çevirmek üzereyken, onun yüzünden yıllarını hapislerde geçirmiş olan Okan karşısına çıktı. İşte Yuvamdaki Düşman final bölümünde yaşananlar!

Haberin Devamı

Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin, Aslı Tandoğan başta olmak üzere Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Rıza Akın, Doğaç Yıldız, Cansu Türedi, Sultan Köroğlu Kılıç gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Yuvamdaki Düşman dizisi final bölümüyle ekranlara veda etti. 

FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Yuvamdaki Düşman’ın final bölümünde Tülin’in ölümünün ardından Yasemin evden ayrılma kararı aldı. Yanında Ceren ve Kerem’i de götürdü. Yasemin’in “Çocuğumu benden ayıramayacaksın!” diyerek sinir krizi geçirdiği anda Murat, eşini sakinleştirmeye çalıştı. Ceren, Yasemin’in yokluğunu fırsat bilerek Murat’la yakınlaşmak istedi. Uğraşlarına rağmen istediğini alamayan Ceren bu yeni durumu tam avantajına çevirmek üzereyken, onun yüzünden yıllarını hapislerde geçirmiş olan Okan karşısına çıktı. Okan Ceren’e çok kızgındı. İntikam almak istediği belliydi. Öncelikle Ceren’den yüklü para istedi. Eski sevgilisi Okan’ın tehdidine boyun eğen Ceren parayı bulmak için harekete geçti. Ceren bu parayı bulmak için çok tehlikeli bir işe kalkıştı. Yine de Okan’dan kurtulamayacağını anlayınca Okan’a başka bir teklifle gitti.

 

BAKMADAN GEÇME!