Yüksek Sosyete 20. bölüm fragmanı fırtına kopartacak! Yeni bölüm ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Yüksek Sosyete 20. bölüm fragmanı fırtına kopartacak Yeni bölüm ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2016 09:47

Yüksek Sosyete 20. bölümü Süreyya ve Bedia'ya gerilim dolu dakikalar yaşatacak. Kerem'in Cansu ile ilgili planları gerçekleşmiştir. Artık bazı girişimlerde bulunma vaktinin geldiğini düşünen Kerem, Cansu'ya evlenme teklif etmiştir. Bu durumu ailesine bildiren Cansu, Yüksek Sosyete 20. bölüm fragmanına damga vuracak tepkiyle karşılaşmıştır. Süreyya, daha önce Bedia'nın Kerem ile ilgili söylediklerini düşünerek bu ilişkiyi yok saymıştır. Diğer taraftan Mert de Ece'ye evlilik teklif etmiştir. Bu durumla alakalı duyum alacak olan Bedia ise çılgına dönecektir. Yayın günü değişen Yüksek Sosyete, 20. bölüm fragmanı ile haberimizde

Haberin Devamı

Yüksek Sosyete yeni bölüm öncesi yayınlanan 20. bölüm fragmanıyla izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Star TV ekranlarının herkes tarafından ilgiyle seyredilen dizisi Yüksek Sosyete yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlara gelecek. Sevilen dizi artık perşembe akşamları değil cumartesi akşamları yayında olacak. Dizinin yeni bölümünde ise ilginç dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Ece ile Mert'te evlilik konusunda kararlarını almışlardır. Fakat onları da Bedia tehlikesi beklemektedir. İşte, Yüksek Sosyete 20. bölüm fragmanı.

Yüksek Sosyete bu hafta itibariyle cumartesi günleri yayınlanmaya devam edecek.

Yüksek Sosyete 20. bölümünde; Kerem yelkenleri suya indirmeye başlamıştır. Cansu'ya methiyeler düzen Kerem, "Bir insan kaderinse günde üç kere çıkarmış karşına, ama ben kadere inanmam, biz seninle karşılaştık ama hep teğet geçtik birbirimizi, ne olur bizi hiçbir şey ayırmasın artık olur mu?" diyerek yüzüğü takar. Bu durumu annesine açıklayan Cansu, Kerem'e aşık olduğunu dile getirir. Süreyya ise Kerem'in anne babasının hizmetçi olması nedeniyle bu duruma karşı çıkar. Diğer taraftan Ece ile Mert'te evlilk konusunda kararlarını almışlardır. Fakat onları da Bedia tehlikesi beklemektedir. Metin'in ise Levent mücadelesi devam etmektedir. Levent'in Süreyya'ya olan ilgisini bir türlü ekarte edemeyen Metin için çanlar artık çalmaya başlamıştır. Bunun dışında birçok olayın gerçekleşeceği Yüksek Sosyete 20. bölüm fragmanlarını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Kerem'i Sude'yle gören Cansu; çok zor olsa da bir karar verir. Artık Kerem, onun sevdiği Kerem değildir ve dönüp gitme vakti gelmiştir. Kerem ise ilk defa çıktığı yolun, ne kadar can yakıcı olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Bedia'nın sürpriz davetinde Ece, Mert'in gerçek dünyasıyla tanışır. Ece ve Mert ilk defa bu kadar derin bir yol ayrımına gelirler. Öte yandan Levent ve Süreyya arasındakileri fark eden Metin; gözünü Süreyya'dan ayırmaz. Levent ve Metin'in arasında Süreyya için savaş başlamıştır.

Haberin Devamı

DİZİNİN OYUNCU KADROSU

Hayatta ait oldukları yeri arayan, farklı dünyalardan iki gencin hikayesini anlatan Yüksek Sosyete’de Engin Öztürk; emektar bir ailenin zor koşullarda büyüttüğü tek oğlu ‘Kerem’, Hazar Ergüçlü ise ağzında gümüş kaşıkla doğmuş, içinde yaşadığı görkemli dünyaya rağmen mutsuz ‘Cansu’ olarak izleyici karşısına çıkıyor.

Birinin hayatının diğerinin hayali olduğu bir dünyada, yer değiştirerek ‘ait olduğu yeri’ bulmak isteyen Kerem ve Cansu belki de aşk sayesinde tüm farkları, sınıfları, kaderi yenmeyi başaracaktır…

Cansu: Hazar Ergüçlü
Kerem: Engin Öztürk
Ece: Meriç Aral
Mert: Ozan Dolunay
Süreyya: Zuhal Olcay
Metin: Hakkı Ergök
Bedia: Aliye Uzunatağan
Yılmaz: Taner Barlas
Ayşen: Hülya gülşen Irmak
Işıl: Ceyda Tepeliler
Begüm: Gülşah Çomoğlu
Can: Özgün Çoban
Ercan: Yasin Çam
Şirin: Aybike Turan

BAKMADAN GEÇME!