Yeni Gelin dizisinin son bölümünde eğlenceli anlar yer aldı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Yeni Gelin dizisinin son bölümünde eğlenceli anlar yer aldı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2018 00:03

Yeni Gelin dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine neşeli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Korkut, Kalender’in yokluğunda iktidarı eline aldı. Şirin, Baran’la evlendi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Yeni Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Yeni Gelin dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine kahkaha tufanı yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Şirin, babası olmadan evlenmeye yanaşmasa da son anda aldığı bir telefonla kararını değiştirdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Yeni Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yeni Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Korkut, Kalender’in yokluğunda iktidarı eline alır. Şirin, Baran’la evlenecektir. Şirin, babası olmadan evlenmeye yanaşmasa da son anda aldığı bir telefonla kararını değiştirir. Kalender, sonunda yerini belli etmiş, ne olursa olsun Şirin’in evlenmesini istemiştir. Bu, onun belki de son isteğidir. Şirin, evlenmeye ikna olur. Baran’la nikah masasına oturduğunda, nikah memurunun o meşhum sorusuna “doğru” cevap vermenin, hiç de kolay olmadığını anlar. 

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!