Yeni Gelin dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Yeni Gelin dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2017 22:20

Yeni Gelin dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Yeni Gelin'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde kaynanalar, oğullarının ağalığı elden gidecek diye panik haldedir; gelinler, kocalarının ağalığının önündeki bu büyük engelden dolayı son derece gergindi. Son bölümün bitmesiyle yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Yeni Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Yeni Gelin yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça eğlenceli anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde tüm konak, İskender meselesiyle uğraşırken yalnızca Kalender Ağa, bu meseleden uzaktı. Son bölümün bitmesiyle yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Yeni Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Yeni Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Kaynanalar, oğullarının ağalığı elden gidecek diye panik haldedir; gelinler, kocalarının ağalığının önündeki bu büyük engelden dolayı son derece gergindir. Tüm konak, İskender meselesiyle uğraşırken yalnızca Kalender Ağa, bu meseleden uzaktır.  

Ağalıktan, konaktan, tüm sorumluluklarından sıyrılmıştır. Yalnızca Asude’yi düşünmektedir.

Kalender’in eşleri, bunu fark ettiklerinde işin vehametini anlarlar. Ve bir plan yaparlar. Bella’nın vazgeçirmeye çalışmasına rağmen kadınlar, kendilerini Asude gibi olmak üzere- baştan yaratırlar. 

Fakat kadınların her planında olduğu gibi bu planları da ayaklarına dolanır, yine kendilerini büyük bir belanın içinde bulular. Ve yine ne yapıp edip kötü yola düşmeyi ve Kalender’e cinnet geçirtmeyi başarırlar.

Kadınlar, hezimete uğrayınca tabi ki kabak yine, zavallı yeni gelinin başına patlamıştır. 

Konağı Bella’ya öylesine dar ederler ki; Bella çareyi kaçmakta bulur. Fakat Kalender’e verdikleri sözden dolayı bunu başaramaz. 

Yeni gelin, herşeye rağmen yine mücadele edecek, yine kendi elleriyle cehennemi, cennete çevirmeye çalışacaktır. Fakat bu kez işi çok zordur. 

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yeni Gelin’in 23. Bölümünde; üç kader yoldaşı kuma, Kalender Ağa ile Asude’yi ayırmaya çalışırken onları birbirine daha da yakınlaştırmıştır. Kurdukları oyun ters tepmiş, Kalender Ağa, nihayet Asude ile baş başa vakit geçirme şansı bulmuştur. Ne tesadüftür ki o gün, nerdeyse tüm konak halkı; sevdikleriyle baş başa vakit geçirmeyi planlamıştır. Kalender, tüm imkanlarını seferber edip, aşık olduğu kadına unutamayacağı bir gün geçirtmiş, günü romantik bir akşam yemeğiyle sonlandıracakken konaktaki diğer çiftlerin tüm planlarını bozar. Ama bunun farkında değildir. Tamamen Asude’ye ve ondan duyacağı cevaba kilitlenmiştir. Fakat Asude’nin sözleri Kalender’i bambaşka bir eşiğe taşır. Kalender, her şeyinden bir kalemde vazgeçmeye hazırdır. Bu yüzden konak halkını toplar, bu zamana kadar verebileceği en radikal kararı ailesine açıklar. Ailenin de bir seçim yapması gerekmektedir. Fakat bu seçim, konakta bir Fetret Devri’ne de, bir iç çatışmaya da sebep olabilecek niteliktedir. Herkes bu seçimin sonucunu beklerken Korkut Dede’nin aile divanında açıkladığı gerçek; tüm dengeleri alt üst eder. Artık verilecek kararların ve yapılacak seçimlerin hiçbir anlamı yoktur. Bozok Konağı, büyük bir skandalla ve çok büyük bir meseleyle meşgul olacaktır. Bozoklar bu zamana kadar yaşamış oldukları şokun, en büyüğüyle karşı karşıyadır.

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!