Yeni doÄŸanlara O Hayat Benim dizisinden isimler

Güncelleme Tarihi:

Yeni doÄŸanlara O Hayat Benim dizisinden isimler
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 11, 2017 14:04

Türk dizilerinden etkilenen yurt dışı, çocuklarına dizi kahramanlarının ismini koymaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Türk dizilerinden etkilenen Araplardan sonra, diğer ülke insanları da çocuklarına dizi kahramanlarının ismini koymaya başladı. ‘O Hayat Benim’ dizi başrol oyuncularından Ezgi Asaroğlu’nun canlandırdığı Bahar karakteri ve  Ceren Moray’ın canlandırdığı Efsun karakterinin ismi bebeklere konuyor.

Türk dizilerinin Orta Doğu da gördüğü ilginin diğer ülkelere de sıçradığını belirten sevlen dizi ‘ O hayat Benim’in yapımcısı Efe İrvül, Ağırlıklı olarak Orta Doğu halkının sevdiği diziler şimdi Amerika dan Meksika’ya, Rusya’dan Malezya’ya hatta Afrika ülkelerine dahi sıçramış durumda.

Yeni doÄŸan çocuklara yurt dışında yayınlanan Türk dizi oyuncularının isimleri veriliyor. Pastel Film yapımcısı Efe Ä°rvül ''Türk oyuncu isimlerine yurt dışında raÄŸbet arttı. Ne mutlu bize ki pastel film olarak yıllardır beÄŸeniyle izlenen yapımlarımız var bunlardan biri deÂO Hayat Benim  adlı dizimiz. Türk dizilerinin yurt dışındaki etkisi muhteÅŸem mutluluk verici ‘dedi.

Haberin Devamı

Türkler hakkında bazı önyargıların da bu diziler sayesinde kırıldığını,  dizilerde verilen imaj doğrultusunda Türklerin Müslüman, fakat tehlikeli olmadıklarının algılandığını söyleyen yapımcı Efe İrvül, sözlerine şöyle devam etti. ‘’ Dizilerimiz sayesinde dilimiz dünyaya açılıyor. Türkçeyi öğrenmek isteyen insanlar giderek fazlalaşıyor.’’

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!