Yeni Bir Ben yarışmacısı Nesrin neden yok, diskalifiye mi oldu?

Güncelleme Tarihi:

Yeni Bir Ben yarışmacısı Nesrin neden yok, diskalifiye mi oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2018 16:01

Yeni Bir Ben’in iddialı isimlerinden Nesrin’in yarışmada olmaması kafalarda soru işareti bıraktı. Geçtiğimiz haftanın finalinde arttırdığı paraları biriktirdiğini iddia ettiği Selma’nın birincisi olmasına bir hayli bozulan Nesrin’in akıbeti 29 Ekim’de belli oldu. Peki, Yeni Bir Ben yarışmacısı Nesrin neden yok, diskalifiye mi oldu?

Haberin Devamı

Yeni Bir Ben yarışmasının 29 Ekim tarihli bölümüne diskalifiye haberi damga vurdu. Yeni Bir Ben’in iddialı yarışmacılarından biri olan Nesrin, haftanın ilk bölümünde yarışmadı. Yarışmacının akıbetini ise programın psikologu olan Esra Ezmeci açıkladı. Nesrin’in yerine konuşan Ezmeci şunları söyledi:

“Yarışmaya girerken Nesrin’in fiziksel değişime ihtiyacı çok az vardı daha çok psikolojik bir değişime ihtiyacı vardı. Nesrin, anne kaybından sonra çok ağır bir depresyondan çıkmıştı. Çok keskin hatları, sınırları olan bir kadındı. Çok minimal, estetik dokunuşlarla değişime çok uygun bir bayandı. Yalnız daha sonradan psikolojik gelişimlerini takip ederken ya da bununla ilgili grup terapilerine devam ederken Nesrin’in en problemli olan noktası çok çabuk sınır çizmesi ve hemen çekip gitmesiydi. Eleştiri duyduğu anda çekip gidiyordu. Elinden geleni yapamıyordu, biz ne kadar motive etmeye çalışsak da bunu kontrol edemiyordu. Daha önce de gelmedi, bugün de gelmedi. Yarışmaya devam etmemesinin daha doğru olduğunu görüyoruz. Buradaki değişim ve gelişim dönemini tamamladı. “

 

BAKMADAN GEÇME!