O Ses Türkiye şampiyon adayları Yener Bulut ve Ümit Durak kimdir?

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye şampiyon adayları Yener Bulut ve Ümit Durak kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2018 11:19

O Ses Türkiye şampiyon adayları Yener Bulut ve Ümit Durak'ın özel hayatı merak konusu oldu. Yaklaşık bin kişi arasından finale kalmayı başaran Yener Bulut ve Ümit Durak ikilisi, O Ses Türkiye sahnesine ilk olarak Ladik Semahi şarkısıyla çıkmışlardı. Peki Yener Bulut ve Ümit Durak kimdir?

Haberin Devamı

Yener Bulut, katıldığı O Ses Türkiye yarışmasında finale doğru emin adımlarla yürümeye devam ediyor. Ümit Durak ile iyi bir ikili olan ve dillendirdikleri parçalarla dikkatleri üzerine toplayan Yener Bulut, yarışmanın final etabında ciddi bir mücadele verecek. Peki, Yener Bulut kimdir? İşte, merak edilen isim hakkında bazı detaylar!

Elbistan Nurhaklı olan Yener Bulut, 2013 yılında atandığı Adana Karataş'ta müzik öğretmenliği görevini sürdürmektedir. Yener Bulut&Ümit Durak, O Ses Türkiye sahnesinde Ladik Semahi şarkısını seslendirdiler. Başarılı bir performans sergileyen ikili tüm jüriyi döndürmeyi başardı.

Ümit Durak ile birlikte Şanlıurfa Harran Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olan ikili, dostluklarını ilerleyen dönemlerde de sürdürdü. Aynı evde yaşayan ve aynı grupta müzik yaptıklarını belirten Nurhaklı sanatçı Yener Bulut, dostluklarının çok eski olduğuna değinerek, “1 yıl ara verdik. Ümit’ten teklif geldi. Beraber katılmak için karar verdik” açıklamasında bulunmuştur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!